Innovációk és technológiák

Ismerje meg, hogy mit jelent a STIHL-minőség, és hogyan segít a STIHL-technológia a profiknak túlszárnyalni önmagukat.

Jobb teljesítmény – a jól bevált STIHL-minőség 

Tudjuk, hogy professzionális környezetben a sikeres teljesítéshez elengedhetetlen az erő és a megbízhatóság. Ezért soha nem dőlünk hátra elégedetten, és mindig megkérdőjelezzük az elért határokat. Csak így tudjuk garantálni, hogy mindig a legjobb gépeket és megoldásokat kínáljuk Önnek, megkönnyítve ezzel a munkát, és hozzájárulva az egyedi munkaélményhez.

STIHL technológia - azoknak, akik a szabadban dolgoznak

További innovációkat is tartogatunk az Ön számára: A STIHL BGA 300 akkumulátoros lombfúvó új zajcsökkentő rendszert kínál a csendes munkavégzéshez, az MSA 300 pedig a STIHL első olyan láncfűrésze, amely üzemeltetési kezelőfelülettel rendelkezik. A károsanyag-kibocsátástól mentes TSA 230 akkumulátoros vágótárcsás gép beltéri munkákhoz is alkalmas, és a beépített vízcsatlakozó segítségével azonnal megköthető a keletkező por.

Az Ön partnere a professzionális feladatokhoz

A STIHL szakkereskedés partnerként segít, ha professzionális gépeket keres. A munkatársak szaktudásukkal és tapasztalatukkal segítenek a megfelelő gépek kiválasztásában, és első osztályú ügyfélszolgálatot és szervizt kínálnak. Keressen fel közelében lévő STIHL szakkereskedést és győződjön meg minderről személyesen.

Munkabiztonság a STIHL-nél

Három férfi védőfelszerelésben nyitott csomagterű gépkocsi előtt, STIHL akkumulátoros készülékekkel

Biztonságos és egészségkímélő munkavégzés

A STIHL nagy hangsúlyt fektet a munkabiztonságra és az egészségvédelemre. Tájékoztatjuk a legfontosabb biztonsági intézkedésekről, hogy Ön és munkatársai biztonsággal és egészségesen tudják végezni a munkájukat.

Védelem tetőtől talpig

Innovatív megoldások számos iparág szakemberei számára

Legyen szó kertépítésről, parkosításról, erdőgazdálkodásról vagy építőiparról, a STIHL innovatív megoldásokat kínál a professzionális munka megkönnyítéséhez és optimalizálásához. Itt megismerheti az iparágakban releváns technológiákat és innovációkat.

E-mail ikon

STIHL hírlevél professzionális felhasználóknak

A profiknak szánt STIHL hírlevelünkben rendszeresen mindent megtudhat a professzionális felhasználóknak kínált nagy teljesítményű gépeinkről, szolgáltatásainkról és a számukra rendezett rendezvényeinkről.