A munkabiztonság kötelez

A STIHL nagy hangsúlyt fektet a munkabiztonságra és az egészségvédelemre. Tájékoztatjuk a legfontosabb biztonsági intézkedésekről, hogy Ön és munkatársai tetőtől talpig védve legyenek, valamint
biztonsággal és egészségesen tudják végezni a munkájukat.

Védelem tetőtől talpig

A STIHL egyéni védőfelszerelései az Ön biztonságát szolgálják a mindennapi munka során az erdőben, az építkezéseken, a kert- és tájépítésnél. Ezek tartós anyagokból, funkcionális védelmet nyújtó kivitelben készülnek. 

Minden területen használatra kész

Egészségkímélő munkavégzés 

A hallásvédelemről és a porosztályokról szóló fejezeteinkben megtudhatja, hogyan védheti magát és az egészségét a munkavégzés során. 

Az Ön partnere a professzionális feladatokhoz

A STIHL szakkereskedés partnerként segít, ha professzionális gépeket keres. A munkatársak szaktudásukkal és tapasztalatukkal segítenek a megfelelő gépek kiválasztásában, és elsőosztályú ügyfélszolgálatot és szervizt kínálnak. Keressen fel egy közelben lévő STIHL szakkereskedést és győződjön meg minderről személyesen.

Levél ikon

STIHL hírlevél professzionális felhasználóknak

A profiknak szánt STIHL hírlevelünkből rendszeresen mindent megtudhat a professzionális felhasználóknak kínált nagy teljesítményű gépeinkről, szolgáltatásainkról és a számukra rendezett rendezvényeinkről.

További információk