Motoros kapák

FilterIconSzűrés

Tartozékok


TALAJMŰVELÉS STIHL MOTOROS KAPÁLÓGÉPEKKEL


A STIHL motoros kapálógépek megkönnyítik a kapálást, hiszen az erős motorokkal felszerelt gépek mélyen feltörik és átforgatják a talajt, Önnek pedig mindössze az irányt kell tartania. 
ERŐTELJES MOTOROK, LENDÜLETES MUNKAVÉGZÉS


A szántóföld vagy a kert kapálása fárasztó és időigényes feladat. Legyen szó kisebb vagy nagyobb méretű, vagy akár egy zegzugos területről, egy nagy teljesítményű motoros kapálógép könnyebbé teszi a talaj fellazítását és átforgatását


IGAZI MULTITALENTUM


Mindegy, hogy háztáji kert vagy egy nagyobb terület megműveléséről van szó: a motoros kapálógép beszerzése elengedhetetlen ahhoz, hogy kis erőfeszítéssel egészséges, jó minőségű talajt alakítsunk ki. 


A talaj fellazítása és átforgatása mellett a kapálógépekkel a mulcsot, a humuszt és a komposztot is bedolgozhatjuk a földbe, így tápanyagokban gazdag, egészséges talaj lesz a végeredmény. A speciális alakú kapakések optimális sorrendben hatolnak a talajba, így különösen hatékony kapálást tesznek lehetővé. 


A STIHL kapálógépekhez számos tartozék is szerepel kínálatunkban, melyek segítségével a különböző állapotú és minőségű talajok kis erőkifejtéssel megmunkálhatók.