Tanácsadás a STIHL szakkereskedésben

Egy STIHL szakkereskedő tanácsokat ad egy férfinak STIHL motorfűrész vásárlásakor

Akár a STIHL gépe megvásárlása előtt, akár utána: STIHL szakkereskedőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy szakértő tanácsokkal lássák el.

Szakszerű tanácsadás

A STIHL szakkereskedők rendszeresen részt vesznek a hivatalos STIHL képzéseken, hogy naprakész tudásukkal szakszerű szolgáltatást nyújthassanak a boltokban. Nem számít, hogy egy STIHL termék megvásárlása előtt szeretne tanácsot kérni, vagy a megvásárolt gép helyes ápolásához és karbantartásához szeretne tippeket kapni – szakképzett STIHL szakkereskedőjétől minden kérdésére választ kap.

STIHL szakkereskedő STIHL sövénynyírót vásároló fiatal nőnek ad tanácsot a bemutatópolc előtt

Szakszerű beüzemelés

Vásárlás után a STIHL szakkereskedő felkészíti a gépet az első használatra, és megtanítja Önt a helyes használatra. Továbbá ellátja a takarékos üzemeltetésre vonatkozó hasznos tanácsokkal, valamint a megfelelő ápolással és karbantartással kapcsolatos gyakorlati tippekkel annak érdekében, hogy Ön hosszú ideig örömét lelje a STIHL gépében.

Szakkereskedői szolgáltatások online történő vásárlás esetén is

Akkor sem kell lemondania a tanácsokról és a gép beüzemeléséről, ha a gépet egy STIHL szakkereskedő webáruházában vásárolta meg. Az "Átvétel szakkereskedésben" lehetőség választása esetén a gépet a STIHL szakkereskedben üzemképes állapotban veheti át, és a kezeléssel, karbantartással vagy – igény szerint – védőeszközökkel kapcsolatos tanácsokat is kaphat.

Képzett szakkereskedőink mindig készséggel állnak rendelkezésére. 

További információk