Építőipar

Nem véletlen, hogy a STIHL professzionális gépeit világszerte megtalálja az építkezéseken. A STIHL gépei ugyanis az építőiparban szükséges erőt, robusztusságot és teljesítményt nyújtják. Ezen túlmenően Ön mindig szakértő tanácsadást és személyre szabott szolgáltatást kap szakkereskedéseink által.

Munkavédelmi felszerelést viselő férfi vágótárcsás géppel dolgozik

Gépek az építőipar számára

STIHL vágótárcsák

STIHL TS 500i benzines vágótárcsás gép építési területen

Precíz, robusztus és megbízható

A STIHL vágótárcsás gépek megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabványoknak, és alapvetően két kategóriába sorolhatók: műgyanta és gyémánt vágótárcsák. Ebben a részben összegyűjtöttük az összes fontos információt a témával kapcsolatban.

Találja meg a legközelebbi STIHL szakkereskedést

Munkabiztonság a STIHL-nél

Három férfi STIHL munkavédelmi felszerelésben és STIHL akkumulátoros készülékekkel egy gépkocsi nyitott csomagtartója mellett, a háttérben egy farakás

Biztonságos és egészségkímélő munkavégzés

A STIHL nagy hangsúlyt fektet a munkabiztonságra és az egészségvédelemre. Tájékoztatjuk a legfontosabb biztonsági és intézkedésekről, hogy Ön és munkatársai biztonsággal és egészségesen tudják végezni a munkájukat.

Védelem tetőtől talpig

Látogatókkal teli STIHL beltéri vásári stand iMOW® robotfűnyírókkal

Ismerje meg a STIHL-t közelebbről: Vásárok és események

Szeretne többet megtudni a STIHL-ről és a professzionális termékeinkről? Akkor látogasson el standunkhoz és találkozzon velünk személyesen is! Itt naprakész információkat talál a közelgő időpontokról.

További információk