Seprőgépek

FilterIconSzűrés

Tartozékok


HATÉKONY TISZTÍTÁS A STIHL SEPRŐGÉPPEL 


A praktikus STIHL seprőgéppel időt takaríthat meg, és tisztaságot varázsolhat kisebb és nagyobb felületeken egyaránt.
UTAK ÉS PADLÓFELÜLETEK HATÉKONY TISZTÍTÁSA


A STIHL akkumulátoros seprőgéppel gyorsan és egyszerűen végezheti el takarítási feladatait. Kiemelkedő minőségű gépeink segítséget nyújtanak a járdák, parkolók vagy kocsifelhajtók tisztán tartásában. Ennek három egyszerű oka van:  • A gépi tisztítás hatszor gyorsabb mint a kézi 

  • A géppel végzett tisztítás ergonomikusabb megolást jelent az emberi test számára

  • A gépi tisztítás kevésbé káros az egészségre, mivel kevesebb por keletkezik és kerül belélegezésre


Legyen szó ház körüli vagy akár nagyobb, ipari felületek tisztításáról: A STIHL seprőgépek a durva, finom, nehezebb és még a nedves szennyeződések is pillanatok alatt eltávolítják.


EXTRA AKKUMULÁTOROS ERŐ


Akkumulátoros seprőgépünk teljes teljesítmény mellett, halkan és károsanyag-kibocsátás nélkül végzi el a takarítási feladatokat. Ez egyesíti a professzionális seprőgépek előnyeit a STIHL által gyártott akkumulátoros energiával. Az elektromotor egy töltéssel akár 210 percig is üzemel, és akár egy 2000 négyzetméteres terület tisztítása is elvégezhető. Csúcsmodellünk a két fokozatban állítható magasságú tolókarnak köszönhetően könnyen irányítható, és a hosszabb takarítási munkák során is erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. 


JÓL ÁTGONDOLT RÉSZLETEK


A STIHL seprőgépeket a bevált STIHL minőség és az innovatív technológia jellemzik. A STIHL MultiClean seprőrendszer gondoskodik arról, hogy a seprőgép a legkülönfélébb szennyeződésfajtákat is feltakarítsa. A tányérseprű még a nehezebb és a nedves szemét, valamint az italos dobozok és a PET-palackok sem jelentenek problémát. A STIHL MultiClean PLUS tányérseprűje ezenkívül a finom port is felszedi. A gép felveszi a szemetet úgy, hogy az nem szorul a gép alá. A a profi modelleknél a körkörösen elhelyezkedő tömítőléc és a két habanyagú levegőszűrő seprés közben visszatartják a kisebb szemcséket is.


A központi magasságállítással könnyen beállítható a sörték magassága a különböző felületek optimális sepréséhez. Az oldalsó vezető görgők hasznosak falak és padkák melletti söprési műveleteknél. Egyaránt védik a seprőkefét és a falat is a sérüléstől. A kopásálló Polyamid sörték különösen hosszú élettartamúak.