Három profi felhasználó STIHL akkumulátoros készülékekkel egy kisteherautó rakodófelületén, a háttérben egy nő STIHL felszerelésben sövényt vág
Egy STIHL védőfelszerelést viselő nő akkumulátoros készülékkel a kezében szögletesre vágott bokrokkal szegélyezett úton halad.

Az Ön partnere a professzionális feladatokhoz

A STIHL szakkereskedés partnerként segít, ha professzionális gépeket keres. A munkatársak szaktudásukkal és tapasztalatukkal segítenek a megfelelő gép kiválasztásában.

Minden ami az Ön iparágához tartozik

Technológiai újdonságok és innovációk

Közeli kép, ahogy valaki fát vág a STIHL MSA 300 akkumulátoros motorfűrésszel

MSA 300: a világ legerősebb motorfűrésze

A STIHL MSA 300 akkumulátoros láncfűrészt professzionális használatra tervezték – legyen szó tájépítésről vagy erdőgazdálkodásról. Tökéletes kis és közepes méretű fák kivágására, gallyazására és darabolására.

Közeli felvétel egy férfiről, aki STIHL AP 500 S lítiumion-akkumulátort tart a kezében

A kategóriájának legjobbja: STIHL AP 500 S

A nagy teljesítményű és hosszú élettartamú STIHL AP 500 S lítiumion-akkumulátor a STIHL AP rendszer összes akkumulátoros készülékével kompatibilis. Professzionális felhasználásra alkalmas kert- és tájépítési és faápolási munkákhoz.

Munkabiztonság a STIHL-nél

Három férfi védőfelszerelésben nyitott csomagterű gépkocsi előtt, STIHL akkumulátoros készülékekkel

Biztonságos és egészségkímélő munkavégzés

A STIHL nagy hangsúlyt fektet a munkabiztonságra és az egészségvédelemre. Tájékoztatjuk a legfontosabb biztonsági intézkedésekről, hogy Ön és munkatársai biztonsággal és egészségesen tudják végezni a munkájukat.

 

Látogasson el a STIHL-hez vásárokon és eseményeken is!