STIHL iMOW® robotfűnyíró szolgáltatások

Egy STIHL szakkereskedő egy STIHL iMOW robotfűnyírót állít a töltőállomásába a kertben

Ha az iMOW® robotfűnyíró mellett döntött, nyugodtan hátradőlhet. Hiszen kérésre az Ön hivatalos szakkereskedője átfogó szolgáltatást nyújt robotfűnyírójához – egy szakképzett partner, aki segít Önnek az első telepítésnél és megválaszolja az iMOW® robotfűnyíróval kapcsolatos minden kérdését. Kezdettől fogva számíthat az új robotfűnyírójával kapcsolatos szakértői tanácsadásra.

Szakszerű tanácsadás

Senki sem ismeri jobban az iMOW® robotfűnyírókat, mint az Ön STIHL szakkereskedője. Rendszeres képzésekkel biztosítjuk, hogy Ön megfelelő tanácsadást kapjon, és rábízza iMOW® robotfűnyírója telepítését és karbantartását.

A telepítést javasoljuk, hogy bízza STIHL szakkereskedőjére:

Támogatás az Ön szakképzett iMOW® szakkereskedésétől

Hozzáértő szakkereskedésében Ön és az iMOW® robotfűnyírója a legjobb kezekben van. Kérésre az iMOW® telepítésén kívül az Ön hivatalos szakkereskedője további szolgáltatásokat is kínál:

Karbantartás és átvizsgálás

Szakkereskedésében évente elvégzik az iMOW® robotfűnyíró karbantartását és ellenőrzését. A szakkereskedés ellenőrzi az iMOW® működését, és szükség esetén telepíti a legújabb szoftvert a készülékre.

Tisztítás és téli tárolás 

Az iMOW® robotfűnyírók karbantartási igénye az Ön részéről kimerül annyiban, hogy időnként megtisztítja a vágószerkezetet. Egyéb karbantartási munkákkal és szezonális átvizsgálással vagy akár a robotfűnyíró téli tárolásával kapcsolatban keresse bizalommal STIHL szakkereskedőjét!

Kések átvizsgálása és cseréje

Az iMOW® robotfűnyíró kését bizonyos időnként cserélni kell. Meghatározott működési idő után az iMOW® javaslatot is tesz a cserére. A kés állapotát STIHL szakkereskedője szívesen leellenőrzi, és javaslatot tesz a cserére.