Permetezők / Kézi permetezők

Tartozékok


STIHL PERMETEZŐGÉPEK: FOLYADÉKOK, GRANULÁTUMOK ÉS MAGOK KIJUTTATÁSÁRA


A nagy teljesítményű STIHL permetezőgépek és kézi permetezők kiválóan alkalmasak vetőmagok, granulátumok, műtrágya és növényvédő szerek erőkímélő és pontos kijuttatására, még akár nehéz terepen is. 




PERMETEZŐGÉPEK A NÖVÉNYEK VÉDELME ÉRDEKÉBEN


STIHL permetezőgépek és kézi permetezők a növényvédelem és tápanyagkijuttás terén nyújtanak nagy segítséget a felhasználóknak. A külön rendelhető tartozékokkal a gépek felhasználási területe tovább bővíthető. 


PRECÍZ KIJUTTATÁS, NAGY HATÓTÁVOLSÁG


A kézi permetezőkkel precízen és tisztán végezhető el a permetezés. Kiválóan alkalmasak a ház körüli és a kertben, valamint a közepes méretű termőterületeken végzett permetezéshez. Segítségükkel akár célzott gyomirtás lehetséges anélkül, hogy a szomszédos növények károsodnának. A kézi permetezők motor nélkül, pumpa segítségével juttatják el az adott folyadékot a növényekhez, ezért beltérben is használhatók. Magáncélra és professzionális használatra szánt gépek egyaránt szerepelnek kínálatunkban. 


A STIHL permetezőgépek ideálisak gazgálkodók, gyümölcstermesztők és szőlősgazdák számára. A többfunkciós fogantyúval a kezelés egyszerű és biztonságos. A gépek ergonomikus kialakítása erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé, még akár meredekebb lejtőkön is. A test alakjához igazodó hátpárnának és a kényelmes vállhevedereknek köszönhetően a gépek kényelmesen vihetők, akár hosszabb munkák esetén is. Optimálisan használhatók magas művelésű növénykultúrákban is.


STIHL PERMETEZŐGÉPEK ÉS KÉZI PERMETEZŐK KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKAI 


Kínálatunkban a STIHL permetezőgépek és kézi permetezők külön rendelhető tartozékainak széles választéka megtalálható, melyek még sokoldalúbb alkalmazást tesznek lehetővé.