295 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy hatótávolságú, univerzális permetező- és granulátumszóró gép

A STIHL SR 430 benzinmotoros permetezőgép ideális gazdálkodók, gyümölcstermesztők és szőlősgazdák számára folyadékok, granulátumok és magok kijuttatására nagy hatótávolságban. A gép a "kettő az egyben" átalakító mechanikának köszönhetően néhány mozdulattal granulátumok kiszórására is alkalmassá tehető. A kompakt kialakítású, háton hordozható permetező 12,8 kg súlyú (üzemanyag nélkül, kompletten) és a praktikus hordozórendszernek köszönhetően kényelmesen hordozható. A 2-MIX motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek az egykezes, többfunkciós fogantyún találhatóak. A kezelés egyszerű és biztonságos. Egyszerű és gyors indítás hibalehetőség nélkül. Gázadásra a szivató automatikusan visszaáll alaphelyzetbe. A STIHL SR 450 kényelmes és precíz adagolású. A STIHL ElastoStart egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást biztosít. Alapfelszereltségben kúp-, egyoldalas és kettős terelőrácsozattal. A 14 literes, átlátszó tartály nagy töltőnyílással rendelkezik, amelyen keresztül a tartály gyorsan és tisztán feltölthető, könnyen hozzáférhető és egyszerűen tisztítható. A védőperem megakadályozza, hogy a permetlé a hátpárnára folyjon. A STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít. A STIHL SR 430 légszűrő rendszere védi a motort, így a karbantartási teendők elvégzésére ritkábban van szükség.

SR 450

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

"Kettő az egyben" átalakító mechanikával
"Kettő az egyben" átalakító mechanikával
Egyszerű indítás
Egyszerű indítás
Kényelmes hordozórendszer
Kényelmes hordozórendszer

Műszaki információk

Súly12,8 kg 1)
Lökettérfogat63,3 cm³
Tartály űrtartalma14 dm³
Teljesítmény2,9 kW
Teljesítmény3,9 LE

Szerviz és tippek