Munkakesztyűk

Tartozékok

CSÚSZÁSBIZTOS MUNKAKESZTYŰK 


A professzionális munkakesztyűk védelmet nyújtanak a sérülések, a hideg, a nedvesség és a szennyeződések ellen. 


MUNKAKESZTYŰK MOTOROS GÉPEK HASZNÁLATÁHOZ



A megfelelő védőkesztyű védi és támogatja a felhasználót az erdőben, a kertben vagy a műhelyben végzett munkák során. 


A védőkesztyű viselése elengedhetetlen, különösen a szegélynyíróval, motoros kaszával vagy sövénynyíróval végzett munkáknál. A FUNCTION, DYNAMIC és ADVANCE védőkesztyűk kellemes viseletet, jó tapadást és biztonságos munkavégzést garantálnak. Kínálatunkban vágásvédelem nélküli, vágásvédelemmel ellátott, valamint kifejezetten hideg időben történő használatra alkalmas kesztyűk is megtalálhatók.


VÁGÁSVÉDELEMMEL ELLÁTOTT KESZTYŰK LÁNCFŰRÉSZES MUNKÁKHOZ


Kínálatunkban speciális vágásvédelemmel (vágásvédelmi osztály: 0 és 1) ellátott kesztyűk is megtalálhatók, amelyek védelmet nyújtanak a sérülések ellen a láncfűrésszel végzett munkáknál. A munkakesztyűknél fontos a szoros illeszkedés és a biztos fogás. 


VÉDELEM A KERTBEN ÉS A MŰHELYEKBEN VÉGZETT MUNKÁKNÁL 


A szegélynyíróval, motoros kaszával, valamint a sövénynyíróval végzett munka során különösen fontos, hogy a forgács, gallyak vagy apró kövek ne kerüljenek a kesztyűbe. A STIHL munkakesztyűk strapabíró anyagúak és elasztikus szegéllyel rendelkeznek. A kifejezetten a hoszabb munkavégzésre alkalmas munkakesztyűk jól szellőző anyagból készülnek. 


MUNKAKESZTYŰK HIDEG IDŐBEN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATRA


A téli munkakesztyűk hideg időben történő használatra alkalmasak. A speciális anyagoknak köszönhetően ezek a modellek magas szintű hőszigetelő képességűek és jó tapadást biztosítanak.