1 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Az okos munkakesztyű

A STIHL FUNCTION SensoTouch védőkesztyű megbízhatóan használható a vágásvédelmet nem igénylő munkákhoz. Alkalomszerű és profi szakemberek számára egyaránt alkalmas. A kesztyűt kiemelkedően jó fogás, és a rugalmasságának köszönhetően kiváló illeszkedés jellemzik. Érintőképernyős használatra is alkalmas, így a képernyő működtetéséhez a kesztyűt le sem kell venni. A STIHL FUNCTION SensoTouch védőkesztyű nitril bevonata még nedves felületen is jó fogást biztosít. Így például a STIHL nagynyomású mosókhoz is használható. A kesztyű a nitril bevonat nélküli részeken található szövetnek köszönhetően jól szellőzik. Az elasztikus csuklórész megakadályozza a szennyeződések bejutását, ugyanakkor lehetővé teszi a kesztyű gyors és egyszerű fel- és levételét.



  • Anyag: Szövet nitril bevonattal

  • Szín: Fekete

  • Méretek: M-XL (9-11)

  • Szabványok: EN 388, EN 420

  • EN 388 szabvány teljesítményszintjei: Kopásállóság (4) / Vágásvédelem (1) / Szakítószilárdság (2) / Szúrásállóság (1) / Vágás ISO (X)

FUNCTION SensoTouch kesztyű

Műszaki információk

TépőzárNem
Fényvisszaverő csíkNem
MéretM/9

Szerviz és tippek