179 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg3,9 kg
Hangnyomásszint103 dB(A)
Zajteljesítményszint114 dB(A) 1)
Rezgésgyorsulás bal oldal3,5 m/s² 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Egyszerűen kezelhető akkumulátoros vágótárcsás gép

Az egyszerű kezelhetőségű STIHL TSA 230 akkumulátoros vágótárcsás gép ideális magas-, mély- és útépítéshez, munkagép kölcsönzők, valamint kert- és tájépítők számára. A gép kiválóan alkalmas kő, csövek, szerkezeti acél, valamint tégla, burkolólapok és falazókő vágására.


Vágásmélység 70 mm-ig. Az ergonomikus kialakítású fogantyú minden helyzetben kellemes fogást és precíz kezelhetőséget biztosít. A szénkefe nélküli EC motor szinte kopásmentesen működik. Elektronikus vezérlése mindig optimálisan igazítja a teljesítményt és a sebességet a vágandó anyaghoz. Az elektronikus vezérlés folyamatosan figyeli a villanymotort, üzem közben észleli a terhelés változásait és gondoskodik arról, hogy a motor mindig az optimális fordulatszám-tartományban működjön.


A TSA 230 akkumulátoros vágótárcsás gép a károsanyag-kibocsátásmentes hajtásának köszönhetően zárt terekben, mint például csarnokokban is használható. A hatékony és tiszta vágás érdekében a por megkötéséről a beépített vízcsatlakozón keresztül a gép által permetezett víz gondoskodik. Alternatív megoldásként a STIHL mélységütközővel is csökkenthető a porterhelés. A gyorsrögzítő segítségével a vágótárcsa egyszerűen fel- és leszerelhető.


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

TSA 230

Szerviz és tippek