STIHL AS rendszer: Alkalmi jelleggel végzett kerti munkákhoz

Az új AS rendszer kompakt kialakítású és kézre álló gépei ideálisak az alkalmi jelleggel végzett kerti munkákhoz. A feladatok elvégzéséhez szükséges energiát a csereakkumulátor biztosítja.

 STIHL készülékek az AS-rendszerben, GTA 26 akkumulátoros ágvágó, HSA 26 akkumulátoros sövénynyíró és SEA 20 akkumulátoros kézi porszívó
A STIHL AS-rendszer logója zöld akkumulátor ikon formájában

STIHL AS rendszer

A kertészkedés a hobbija? Kisebb területek nyírásáról vagy alkalmi jelleggel végzett kerti munkákról van szó? Esetleg kisebb felületek porszívózása lenne a feladat? Az AS rendszer gépeivel gyerekjáték a munka!

Az AS rendszer egyszerűen kezelhető és kompakt kialakítású akkumulátoros gépeit kifejezetten alkalmi munkákra tervezték. A modellek kis mérete megkönnyíti a tárolást. A gépekre a nagy teljesítmény és a hosszú élettartam jellemző. A feladatok elvégzéséhez szükséges energiát az AS akkumulátor biztosítja.

Az AS rendszer gépei

Az AS rendszerhez a STIHL HSA 26 akkumulátoros sövénynyíró, a GTA 26 akkumulátoros ágvágó és a SEA 20 akkumulátoros kézi porszívó tartoznak.

Bokrot vágnak STIHL HSA 26 akkumulátoros sövénynyíróval

HSA 26 akkumulátoros sövénynyíró

Ápolt sövények és rendezett szegélyek a HSA 26 akkumulátoros sövénynyíróval. A kézre álló STIHL akkumulátoros sövénynyíró tökéletes a kisebb örökzöldek és a kis levelű díszcserjék ápolásához. A fűvágó késsel a teraszok, virágágyások és a házfal menti területek könnyedén rendben tarthatók.

STIHL GTA 26 akkumulátoros ágvágó 

A STIHL GTA 26 modell a teljesítmény, a hatékonyság és a kezelhetőség tekintetében kiemelkedik a kerti gépek közül. A következő videóból megismerheti az akkumulátoros ágvágó előnyeit.

Egy sövény ágát STIHL GTA 26 akkumulátoros ágvágóval vágják

GTA 26 akkumulátoros ágvágó

A könnyen használható, cserélhető 10,8 V-os lítium-ion akkumulátorral ellátott STIHL GTA 26 ágvágó ideális fák és sövények metszéséhez, zöldhulladék aprításához vagy levágott faanyagok darabolásához.

A kicsomagolástól az ágnyesésig: Így működik a GTA 26

STIHL SEA 20 kézi porszívó 

A STIHL SEA 20 kézi porszívóval gyorsan és kényelmesen kitakaríthatja műhelyét. Tekintse meg a SEA 20 modellt részletesebben bemutató videót.

Egy férfi egy műhely mennyezetét tisztítja STIHL akkumulátoros kézi porszívóval

SEA 20 akkumulátoros kézi porszívó

A kézre álló STIHL akkumulátoros kézi porszívó ideális választás a kisebb száraz felületek és sarkok tisztítására. Kompakt kialakítása, erős szívóteljesítménye és a különböző tartozékai rugalmas használatot biztosítanak. A kis tömeg, a kényelmes puha markolat és a beépített reteszelő kapcsoló praktikus és egyszerű kezelhetőséget tesznek lehetővé.

Nézze meg személyesen az AS rendszer összes gépét!

Külön rendelhető tartozékok

A zökkenőmentes munkavégzés érdekében az AS rendszer számos praktikus külön rendelhető tartozékkal rendelkezik, mint például akkumulátorok, töltők és számos egyéb kiegészítők.

az AS akkumulátorok üzemideje

Az AS rendszer kompakt, kézre álló és praktikus kialakítású gépei hosszú üzemidővel és nagy teljesítménnyel rendelkeznek.* Így ideálisak a ház körüli területek tisztításához és a kert gondozásához. Legyen szó sövények formázásáról, gyümölcsfák nyeséséről vagy akár kisebb felületek porszívózásáról, az AS rendszer hatékony segítséget nyújt.

Az AS rendszerhez tartozó gépek üzem- és töltési idejének áttekintése: 

Gép Üzemidő akkumulátortöltésenként* Alkalmazási példa*
HSA 26 max. 110 perc Puszpáng: max. 30 gömb
GTA 26 max. 25 perc  Ágak fűrészelése (max. 4 cm Ø): max. 80 vágás
SEA 20 max. 14 perc Porszívózás

* A megadott akkumulátor üzemidők és területteljesítmények tájékoztató jellegűek, a használat és a feldolgozott anyag függvényében módosulhatnak.

további információk