55 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Könnyű és kompakt fogantyús akkumulátoros sövénynyíró kisebb örökzöldek és kislevelű cserjék ápolásához. A csendes gép akár zajérzékeny területeken is használható. 

Kiváló vágási kép az optimalizált STIHL késgeometriás sövénynyíró késnek köszönhetően. 12 cm vágásszélességű fűvágó kés (késvédővel) teraszok, virágágyások és házfal menti területek nyírásához. A kések szerszám használata nélkül cserélhetőek. Az akkumulátor nélkül mindössze 0,8 kg tömegű sövénynyíró a kényelmes használat érdekében ergonomikus, csúszásmentes markolattal rendelkezik. A külön rendelhető tartozékként kapható teleszkópos szár lehetővé teszi a HSA 26 modell függőleges helyzetben történő használatát. LED akkumulátor töltöttségi jelző.
Megjegyzés: Az AS 2 akkumulátor a STIHL GTA 26 akkumulátoros ágvágóval is használható, a HSA 25 modellhez nem használható. 

A szett tartalma:
1 db STIHL HSA 26 sövénynyíró
1 db AS2 lítium-ion akkumulátor, 18 Wh, 10,8 V
1 db AL 1 töltőkészülék
1 db sövénynyíró késkészlet, 20 sm-es vágáshossz
1 db fűvágó késkészlet, 12 cm-es vágásszélesség
1 db fekete-narancssárga színű táska, akasztókkal

 

HSA 26

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

HSA 25 kettős késlöket
KETTŐS KÉSLÖKET
HSA 26
CSEPP ALAKÚ KÉSGEOMETRIA
LED kijelző
LED KIJELZŐ

Műszaki információk

Vágáshossz20 cm
Névleges feszültség10,8 V
Tömeg1 kg
Hangnyomásszint67 dB(A)
72 dB(A)

Szerviz és tippek