Akkus tartozékok

Tartozékok


AKKUMULÁTOROK, TÖLTŐKÉSZÜLÉKEK ÉS EGYÉB KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKOK


A STIHL akkumulátoros technológiája bármilyen kihívással megbirkózik kibocsátás nélkül, halkan és megbízhatóan, legyen szó alkalomszerű vagy akár professzionális használatról. A megfelelő tartozékokkal az akkumulátoros gépekkel történő munkavégzés még kényelmesebbé tehető.




AKKUMULÁTOROS KERTI GÉPEK KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKAI


A STIHL akkumulátoros gépek kínálatában a kert- és tájápoláshoz, építőipari munkákhoz és a professzionális faápoláshoz illő gépek egyaránt megtalálhatók. A külön rendelhető tartozékok megkönnyítik a munkát. Pl. egy tartalék akkumulátor megszakítás nélküli munkavégzést tesz lehetővé. 


KÜLÖNBÖZŐ FELADATOKHOZ ILLŐ AKKUMULÁTOROK ÉS TÖLTŐKÉSZÜLÉKEK


A különféle feladatok és gépek eltérő erősségű akkumulátorokat igényelnek. A különböző energiatartalmú STIHL akkumulátorok tökéletesen illenek a professzionális és a ház körüli munkákra tervezett gépekhez egyaránt. A különösen hosszú munkákhoz a háti akkumulátorok használatát javasoljuk, melyek szintén különböző változatokban kaphatók. Az adott akkumulátorokhoz illő töltővel az akku gyorsan és hatékonyan tölthető.


AKKUMULÁTOROS GÉPEK EGYÉB KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKAI


Az akkumulátorok, töltőkészülékek és egyéb tartozékok egyszerű és helytakarékos szállításához és tárolásához több különböző méretű akkumulátor doboz is megtalálható a STIHL kínálatában. A tartóhevederrel rendelkező akkumulátoröv ergonomikus kialakításának köszönhetően különösen kényelmes.


Az adott géphez illő kiegészítők is szerepelnek a kínálatban, mint pl. adapterek, tartólábak, illetve a kényelmes és ergonomikus munkavégzéshez szükséges tartórendszer vagy öv. A tartórendszerre vagy az akkumulátorövre rögzíthető oldalpárna szintén növeli a munkavégzés közbeni kényelmet. Az akkumulátortartóval rendelkező gépekhez opcionális fedél kapható, amely hosszabb tárolás esetén védelmet nyújt a por vagy szennyeződés ellen.


STIHL AKKUMULÁTOROS RENDSZEREK


A zöldterületek karbantartásánál felmerülő, rendszeresen elvégzendő feladatok könnyedén elvégezhetők az akkumulátoros kerti gépekkel. A kisebb területekre tervezett gépek beépített újratölthető akkumulátorral (AI rendszer) rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a kisebb munkák gyors és egyszerűen elvégzését, és a gép kényelmes fetöltését.


A közepes és nagyobb kertekbe az AS és AK rendszer gépeit ajánljuk. A kompakt, kézre álló kialakítással rendelkező AS rendszerű gépek kiválóan alkalmasak az alkalmi jelleggel végzett kerti munkákhoz. Az AK rendszerre a kiemelkedő teljesítmény és a hosszú üzemidő a jellemző. Az adott rendszer akkumulátorai ugyanazon rendszeren belül különböző gépekhez is használhatók.


Ha a munka elvégzéséhez maximális teljesítmény és hosszú üzemidő szükséges, akkor a profik számára tervezett STIHL AP rendszer jelenti az ideális választást. Az átfogó kínálatban láncfűrészek, fűnyíró gépek, valamint kaszák és fúvógépek is megtalálhatók. Ezek a gépek ideálisak a hosszabb idejű és nagy kihívást jelentő munkákhoz. A profik számára tervezett, kiemelkedően erős lítium-ion akkumulátorok az AP rendszer valamennyi gépével kompatibilisek. Az akkuk a gép akkumulátortartójába illeszthetők vagy az akkumulátorövön keresztül csatlakozó vezetékre kötve, illetve az akkumulátortartó hátizsákban használhatók.