STIHL AI rendszer: Akkumulátoros gépek alkalomszerű kerti munkákhoz

Alkalomszerű kerti munkákhoz tervezett, egyszerűen kezelhető és könnyű gépek: a STIHL AI rendszer akkumulátoros gépei.

Egy férfi az AI-termékcsalád STIHL HSA 45 elektromos sövénynyírójával egy ház előtt
AI-termékcsalád logója

STIHL AI RENDSZER, hogy könnyebb legyen a kerti munka

A STIHL AI rendszer megkönnyíti a kerti munkát: A rendszer gépei kézre állóak és egyszerűen kezelhetők. Tervezéskor kifejezetten a kis kertek tulajdonosainak igényeit tartották szem előtt. Az AI rendszer gépei beépített akkumulátorral rendelkeznek, feltöltésük a fali aljzaton keresztül lehetséges. A STIHL AI rendszerhez a HSA 45 akkumulátoros sövénynyíró, a BGA 45 akkumulátoros fúvógép és az FSA 45 akkumulátoros szegélynyíró modellek tartoznak.

Egy védőszemüveget viselő nő nyírja a lapos sövényt egy ház előtt a STIHL HSA 45 akkumulátoros sövénynyíróval

HSA 45 akkumulátoros sövénynyíró

Az egyszerűen kezelhető HSA 45 akkumulátoros sövénynyíró ideális a sövények vágásához a ház körül. A mindössze 2,3 kg tömegű géppel a nyírási munkák könnyedén elvégezhetők. Az egy oldalon csiszolt kés a hatékony munkavégzést segíti. A sövénynyíró a csendes motornak köszönhetően zajérzékeny területeken is használható. A beépített akkumulátor gyorsan és könnyen feltölthető.

Egy védőszemüveget viselő nő nyírja a gyepszegélyeket egy ház előtti lépcsőfokon a STIHL FSA 45 akkumulátoros szegélynyíróval

FSA 45 akkumulátoros szegélynyíró

A STIHL FSA 45 akkumulátoros szegélynyíró ideális az egyszerűbb nyírási munkákhoz a ház körüli területeken. A beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkező, mindössze 2,3 kg tömegű gép könnyű és egyszerűen kezelhető. Vízszintes és függőleges szélvágásra is alkalmas. 

Védőszemüveget és kalapot viselő nő távolítja el a leveleket a STIHL BGA 45 lombfúvóval

BGA 45 akkumulátoros fúvógép

Nagy teljesítményű és hatékony akkumulátoros fúvógép. A STIHL BGA 45 ideális kisebb felületek tisztításához a ház körül. Az AI rendszerhez tartozó gép különösen csendes, így zajérzékeny területeken is használható. A mindössze 2 kg tömegű fúvógép könnyű és egyszerűen kezelhető.

STIHL ai rendszer: teljesítményelőnyök áttekintése

A ház körüli területeken végzett munka kihívást jelent a gép és az ember számára egyaránt. A STIHL AI rendszer könnyű, egyszerű kezelhetőségű, hosszú élettartamú akkumulátoros gépei tökéletes megoldást nyújtanak a kisebb munkák alkalomszerű elvégzésére. A megbízható STIHL akkumulátorteljesítmény nagyobb szabadságot biztosít a munkavégzés során.

Példák az AI rendszer akkumulátorainak üzemidejére

Gép Üzemidő akkumulátortöltésenként* Alkalmazási példa**
HSA 45 max. 40 perc Sövény: max. 80 m
BGA 45 max. 10 perc

Terület: max. 200 m

FSA 45 Gyepszegély: max. 20 perc
Gyepfelület: max. 12 perc

Gyepszegély: max. 250 m

Gyepfelület: max. 50 m2

* Az értékek tájékoztató jellegűek, a használati körölmények függvényében módosulhatnak.
**A megadott akkumulátor üzemidők és területteljesítmények tájékoztató jellegűek, a használat és a feldolgozott anyag függvényében módosulhatnak.

Ismerje meg a STIHL AI rendszer gépeit!

Szeretné személyesen is megtapasztalni a STIHL AI rendszer kiemelkedő teljesítményét és egyszerű kezelhetőségét? Semmi akadálya! Az AI rendszer valamennyi gépe az Önhöz legközelebbi szakkereskedésben megtekinthető és kipróbálható.

Összefoglalás: STIHL AI rendszer

  • A STIHL AI rendszerhez három modell tartozik.

  • A STIHL AI rendszer valamennyi gépére az egyszerű kezelhetőség, a hosszú életttartam és a nagy teljesítmény jellemző.

  • A STIHL AI rendszer ideális hobbikertészek számára, valamint kisebb kerti munkák alkalomszerű elvégzésére.