Közvetlen kiválasztás: Benzinmotoros fűnyíró gépek, R sorozat

RM 4 RT

Nagyobb füves területek optimális gondozásához

Általános

A robusztus kialakítású RM 4 RT benzinmotoros mulcsozó fűnyíró gép hatékony segítséget nyújt a nagyobb füves területek gondozásánál. Az 53 cm-es munkaszélesség és a fix sebességű kerékhajtás hozzájárulnak a nagy területek gyors mulcsozásához. 

Az erőteljes motor és a speciális formájú mulcsozó kés kombinációja a hatékony munkavégzést segítik. A STIHL RM 2 R modell könnyű indítású motorral rendelkezik. A kényelmes munkavégzést a tengelyenként 5 fokozatban (30-70 mm) állítható vágásmagasság-állítás és a puha markolat segítik. Egyszerűbb szállítás a Quick-Fix gyorsrögzítőknek és a lehajtható tolókarnak köszönhetően. A STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít.

Ft322 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

RM 4 RT

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Munkaszélesség cm 53
Lökettérfogat cm³ 149
Üzemi fordulatszám (1/perc) rpm 2.800
Vágásmagasság mm 30-70
Névleges teljesítmény (kW/LE) U/min 2,2 kW / 3,0 PS
Tömeg kg 35
Motor típusa Series XT675 OHV SC
Max. lenyírható terület m² max. 2.500

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2023. 07. 18.