147 990,00 Ft
135 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
ÚjAjánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Közepes méretű kertek gondozásához ideális

Közepes méretű füves területek hatékony nyírásához a STIHL RM 248 benzinmotoros fűnyíró gép ideális választás. A jó ár-érték arányú, könnyen kezelhető, belépő szintű modell 46 cm-es munkaszélességgel rendelkezik.

A könnyű indítású motornak köszönhetően a gép egyszerűen beindítható, és akár 1200 mnagyságú füves terület is könnyedén lenyírható. Az állítható magasságú komfort-tolókar kényelmes és ergonomikus kezelést biztosít. A központi, 7 fokozatú vágásmagasság-állítás 20-100 mm közti vágásmagasságot tesz lehetővé.

Az alapfelszereltségben oldalsó kidobással, mulcsozó ékkel és multi-késsel rendelkező modell fűnyírásra és mulcsozásra is egyaránt alkalmas. A nyesedék a fűgyűjtő kosárba gyűjthető vagy oldalsó kidobással szétteríthető a gyepen. Az RM 248 modell 52 literes, telítettségjelzős fűgyűjtő kosárral rendelkezik.

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár
FELHAJTHATÓ FEDELŰ FŰGYŰJTŐ KOSÁR
KÖNNYEN FUTÓ KEREKEK
KÖNNYEN FUTÓ KEREKEK
KÖNNYŰ INDÍTÁSÚ MOTOR
KÖNNYŰ INDÍTÁSÚ MOTOR

Műszaki információk

Munkaszélesség46 cm
Vágásmagasság-állítás20 - 100 mm
Vágásmagasság-állítás7 fokozatban (központi)
Fűgyűjtő kosár űrtartalma52 l
Hajtómű--

Szerviz és tippek