Közvetlen kiválasztás: Benzinmotoros fűnyíró gépek, 6-os sorozat

RM 650 V

Benzinmotoros fűnyíró gép fokozatmentesen állítható kerékhajtással

Általános

A STIHL RM 650 V benzinmotoros fűnyíró géppel akár nagyobb méretű füves területek nyírását is elvégezhetjük gyorsan és hatékonyan. A fokozatmentesen állítható kerékhajtással a nyírás sebessége a felhasználó igényeihez és a terepviszonyokhoz igazítható.

A STIHL RM 650 V strapabíró alumínium házzal és megbízható, könnyű indítású motorral rendelkezik. A 48 cm-es munkaszélességnek és a központi vágásmagasság-állításnak köszönhetően a nyírási feladatok gyorsan elvégezhetők. Multi-kés a fű levágásához, összegyűjtéséhez és mulcsozásához. Az ergonomikus kialakítású, puha markolattal rendelkező komfort-tolókar a kényelmes munkavégzést segíti. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 70 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

Ft364 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

RM 650 V

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Munkaszélesség cm 48
Lökettérfogat cm³ 173
Üzemi fordulatszám (1/perc) rpm 2.800
Vágásmagasság mm 25-85
Névleges teljesítmény (kW/LE) U/min 2,6 kW / 3,5 PS
Fűgyűjtő kosár l 70
Tömeg kg 46
Motor típusa Series XT800 OHV SC
Max. lenyírható terület m² max. 2.000

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

RM 650 V

Alapfelszereltség

 • Központi vágásmagasság-állítás Zoom
  Központi vágásmagasság-állítás

  A több fokozatú központi magasságbeállításnak köszönhetően a vágási magasság gyorsan és egyszerűen, egy segédrugó segítségével a kívánt magasságra állítható. Az aktuális pozíció egy skáláról olvasható le.

 • Könnyű indítás (SmartChoke) Zoom
  Könnyű indítás (SmartChoke)

  A SmartChoke technológiának köszönhetően a motor a berántózsinór meghúzásával - akár hidegen is - könnyedén beindítható.

 • Mulcsozás Zoom
  Mulcsozás

  Mulcsozás során a mulcsozó kés finomra aprítja a füvet, így a levágott fű tápanyagokban gazdag trágyaként kerül vissza a fűfelületre.

 • Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár Zoom
  Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár

  A műanyag fűgyűjtő kosár a billentőmechanizmusnak köszönhetően különösen egyszerűen nyitható fel és üríthető ki. A fűnyírás közben keletkező légáram a fűgyűjtő kosárba vezeti a lenyírt füvet, és gondoskodik a kosár optimális megtöltéséről. A levegő a kosáron lévő lamellákon keresztül, oldalirányban távozik a talaj felé, ezzel védve a felhasználót a fűnyíró gép által felkavart szennyeződésektől. A telítettség jelző a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

 • Nagyon puha markolat Zoom
  Nagyon puha markolat

  A markolat speciális borítása lehetővé teszi az ergonomikus és kényelmes munkavégzést.

 • Komfort-tolókar Zoom
  Komfort-tolókar

  A lehajtható komfort-tolókar egyszerűvé teszi a kezelést fűnyírás közben és a fűgyűjtő kosár kiemelésekor. A lehajtott tolókarral a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható. A tolókar magassága szerszám nélkül a testmagassághoz igazítható.

 • Vario meghajtás Zoom
  Vario meghajtás

  A tolókaron található kezelőkarral a kerékhajtás sebessége a felhasználó fűnyírási szokásaihoz és az egyéb körülményekhez igazítható.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2023. 01. 25.