Permetező tartozékok

Tartozékok


KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKOK A KÉNYELMES MUNKAVÉGZÉSHEZ


A permetezőgépek külön rendelhető tartozékai még sokoldalúbb és kényelmesebb használatot tesznek lehetővé. 




NÖVÉNYEK VÉDELME ÉS ÁPOLÁSA 


A STIHL permetezőgépek és kézi permetezők hatékony segítséget nyújtanak a sövények, virágok, gyümölcsöfák vagy zöldségek védelméhez és ápolásához. A külön rendelhető tartozékokkal a gépek teljesen a felhasználó igényeihez igazíthatók, akár alkalomszerű, akár professzionális használatról van szó.


HATÉKONY PERMETEZÉS


Növénytípustól és kijuttatási módtól függően a permetezőgépekhez többféle fúvóka kapható. Széles fúvókaválasztékunkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kiegészítőt. Fontos, hogy a nagyobb kézi permetezőkre történő felszereléshez fúvókatartó szükséges, amely szintén megtalálható a STIHL kínálatában. Az alábbi fúvókatípusok állnak rendelkezésre:



  • Lapos fúvóka (finom és célzottan irányított permetezőszerekhez ideális)

  • Nagy kaliberű fúvóka (speciális fúvóka nagy áramlási sebességhez)

  • Kis kaliberű fúvóka (finom adagoláshoz ideális)

  • Állítható fúvóka (optimális szórás különböző felhasználási körülményeknél is)

  • Iker szórófej (nagyobb felületek vagy két ágyás egyszerre történő kezeléséhez)


Nagy terület permetezésére a permetezőkeret a megfelelő választás, amely három lapos szórófejjel rendelkezik. A praktikus hosszabbítócsövek és teleszkópos csövek segítségével megnövelhető a hatótávolság, és a nehezen hozzáférhető helyeken lévő növények is könnyedén permetezhetők. A speciális STIHL nyomószelepek állandó nyomást biztosítanak. A permetvédő minimalizálja a permetezéskor a szél támadási felületét és csökkenti a permetezőszer elsodródását.


A nyomószivattyú kiegészítő készlet megnöveli a permetlé mennyiségét felfelé permetezéskor, így ideális kiegészítő közepesen magas és magas fák permetezéséhez. Az ULV fúvókakészlet kis folyadékmennyiség kijuttattásához optimális. A csípőheveder elosztja a gép súlyát a csípő és a vállak között, így lehetővé teszi a permetezőgép kényelmes hordozását, és erőkímélő munkavégzést biztosít.


EGYÉNI VÉDŐFELSZERELÉS


A permetezőgépek használatához a gépek használati útmutatójában szereplő egyéni védőfelszerelések viselését javasoljuk. A STIHL kínálatában mindenki megtalálja az igényeknek megfelelő védőfelszerelést.