Közvetlen kiválasztás: Munkakesztyűk

FUNCTION SensoTouch munkakesztyű

Az okos munkakesztyű

Általános

A STIHL FUNCTION SensoTouch védőkesztyű megbízhatóan használható a vágásvédelmet nem igénylő munkákhoz. Alkalomszerű és profi szakemberek számára egyaránt alkalmas. A kesztyűt kiemelkedően jó fogás, és a rugalmasságának köszönhetően kiváló illeszkedés jellemzik. Érintőképernyős használatra is alkalmas, így a képernyő működtetéséhez a kesztyűt le sem kell venni. A STIHL FUNCTION SensoTouch védőkesztyű nitril bevonata még nedves felületen is jó fogást biztosít. Így például a STIHL nagynyomású mosókhoz is használható. A kesztyű a nitril bevonat nélküli részeken található szövetnek köszönhetően jól szellőzik. Az elasztikus csuklórész megakadályozza a szennyeződések bejutását, ugyanakkor lehetővé teszi a kesztyű gyors és egyszerű fel- és levételét.

  • Anyag: Szövet nitril bevonattal
  • Szín: Fekete
  • Méretek: M-XL (9-11)
  • Szabványok: EN 388, EN 420
  • EN 388 szabvány teljesítményszintjei: Kopásállóság (4) / Vágásvédelem (1) / Szakítószilárdság (2) / Szúrásállóság (1) / Vágás ISO (X)

 Ft1 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2023. 03. 06.