2 891,00 Ft
Egységár: Ft / l 2 891,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

A megújuló nyersanyagok részaránya0

Megbízható teljesítmény

Előkevert speciális üzemanyag (1:50), valamennyi STIHL kétütemű motorhoz. Kifejezetten a STIHL gépek motorjaihoz kifejlesztve. A hozzáadott STIHL HP Ultra prémium minőségű olajnak köszönhetően kiváló kenést biztosít. Az alacsony károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően felhasználó- és motorbarát. A STIHL MotoMix üzemanyag-keverék kiváló hidegindítási tulajdonságokkal rendelkezik, maximális gyorsulást tesz lehetővé a teljes fordulatszám-tartományban, valamint tökéletes működést garantál hirtelen gázadás esetén is. Teljesen szintetikus, biológiailag lebomló.

Megfelelő tárolási körülmények között (légmentesen záródó, műszakilag megfelelő tárolóedényekben, legfeljebb 20 °C-os szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen) a keverék akár 5 évig tárolható. A gépek megtankolásához a külön rendelhető tartozékként kapható üzemanyagtöltő rendszer használatát javasoljuk.

A MotoMix előkevert üzemnyag a német "KWF" tanúsító jellel rendelkezik.

MotoMIX

Szerviz és tippek