Nadrágok / Lábszárvédők

Tartozékok

NADRÁGOK


A nadrág a munkaruházat fontos része, amely védelmet nyújt a sérülésekkel és a tüskékkel szemben, és mindezek mellett a jól szellőző anyagnak köszönhetően kellemes viseletet is biztosít.


MUNKANADRÁGOK: VÉDELEM NEMCSAK AZ ERDŐBEN VÉGZETT MUNKÁKNÁL



A munkaruházat legfontosabb feltétele a strapabíróság és a magas szintű kényelem. Kínálatunkban a különböző munkakörülményekhez illő, megbízható minőségű STIHL munkaruhák találhatók. A STIHL munkanadrágok a gyártás során többszöri tesztelésen esnek át és a sokéves tapasztalat rejlik bennük. 


KIEMELKEDŐ VÁGÁSVÉDELEM


A munkanadrágoknak számos követelménynek kell megfelelnie: szép kidolgzás, jó illeszkedés és védelem a sérülések ellen, ideális esetben tanúsított vágásvédelem. A láncfűrészekkel végzett munka során a tanúsított vágásvédelemmel ellátott nadrág viselése alapkövetelmény. Ha a fűrészlánc elvágja a felső rétegeket, akkor ez anyagszálakat tép ki, amelyek blokkolják a vágószerkezet mozgó alkatrészeit. Így a lánc megáll, és nagymértékben csökken a sérülés kockázata.


A STIHL vágásvédelemmel ellátott nadrágok funkcionális jellemzői:



  • Vágásvédelmi szint (1 vagy 2) és modell (A vagy C)

  • Láthatóság (fényvisszaverődés, figyelemfehívó szín)

  • Kiváló minőségű anyag (strapabíró, jól szellőző, több rétegből álló vágásvédelem)

  • Kényelem (elasztikus üleprész, szellőzőnyílások, rugalmas anyag)

  • Könnyű anyag


KIVÁLÓ LÁTHATÓSÁG


Korlátozott látási viszonyok esetén kiemelten fontos a jól látható munkaruha viselése. Az élénk narancssárga szín a ruhák nagy felületén, valamint a fényvisszaverő elemek nagyobb védelmet nyújtanak. A vágásvédelemmel ellátott, élénk színű munkanadrágok ideálisak az utak mentén, parkokban és az építkezéseken végzett munkákhoz.


 


IDŐJÁRÁSÁLLÓ ÉS FUNKCIONÁLIS NADRÁGOK 


A változó időjárási körülményekhez illő munkanadrágok melegen tartanak, valamint víz- és szélállók is. A STIHL időjárásálló nadrág hegesztett varrásokkal, víztaszító cipzárakkal és szabályozható szellőzőnyílásokkal rendelkezik. 


Hűvös időben a hőszigetelő hatású funkcionális alsónemű viselete ajánlott. Kínálatunkban a nadrágok mellett kabátok és pólók is megtalálhatók. A különösen meleg STIHL funkcionális nadrágok ideálisak az erdészeti szakemberek számára is. Az  ezüstionokat tartalmazó antibakteriális textilek semlegesítik a szagokat. A magasan illeszkedő rugalmas derékpánt melegen tart.