93 490,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Értesítés

A könnyű és rugalmas STIHL ADVANCE X-Light nadrág ideális az erdészeti és faápoló szakemberek számára, különösen nyári használatra, vagy fára mászók számára nagy fizikai aktivitás esetén. A vágásvédelemmel (Vágásvédelmi szint: 1, modell: A) ellátott nadrág Slim Fit kivitelben kapható. A STIHL kínálatának legkönnyebb vágásvédelemmel ellátott nadrágja az elasztikus anyagoknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a különböző testalkatokhoz, így hölgyek számára is ajánljuk


A ProElast anyag az ágyékrészen nagy mozgásszabadságot biztosít. A STIHL ADVANCE X-Light nadrág a kizárólag a STIHL számára kifejlesztett, különösen könnyű AVERTIC™ pro lite vágásvédő anyaggal rendelkezik. A 6 rétegű vágásvédelem légáteresztő, gyorsan száradó és 20%-kal könnyebb, mint elődmodelljei.


Tüskevédelem, speciális szellőző szövet a láb hátsó részén, számos zseb. A fényvisszaverő részek és a STIHL logók a nadrágszárak oldalán növelik a láthatóságot rossz látási viszonyok között.  


A nadrág hűvösebb napokon a STIHL Advance X-Shell kabáttal, melegebb időjárás esetén pedig a STIHL ADVANCE X-Vent kabáttal kombinálható. 


A STIHL nadrágtartó a nadrág gombjaihoz erősíthető.


Mosógépben 60 °C-on mosható.



 





 



ADVANCE X-LIGHT derékszorítós nadrág

Műszaki információk

MéretL,XL

Szerviz és tippek