120 390,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Értesítés

A különösen strapabíró és könnyű STIHL ADVANCE X-Flex derékszorítós nadrág ideális a profi felhasználók számára. Robusztus, rugalmas és gyorsan száradó külső anyagból készült. Slim Fit kivitelben kapható. Az elasztikus anyagoknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a különböző testalkatokhoz, így hölgyek számára is ajánljuk. A ProElast anyag az ágyékrészen nagy mozgásszabadságot biztosít. A könnyű, jól szellőző és gyorsan száradó AVERTIC™ pro lite vágásvédő anyag kellemes viseletet garantál. A kizárólag a STIHL számára kifejlesztett, 6 rétegű vágásvédelem 20%-kal könnyebb, mint elődmodelljei.

A kosztaszító nadrág elasztikus térdvédelemmel, valamint tüske és nedvesség elleni védelemmel rendelkezik a lábszár alsó részén. Hosszú szellőzőnyílások a hátsó részen, praktikus zsebek. A nadrág gombjaira a STIHL nadrágtartó rögzíthető. Fényvisszaverő betétek a jobb láthatóságért, vesevédelem. 

A nadrág hűvösebb napokon a STIHL ADVANCE X-Shell kabáttal, melegebb időjárás esetén a STIHL ADVANCE X-Vent kabáttal kombinálható. 

Mosógépben 60 °C-on mosható.

 

 

ADVANCE X-FLEX derékszorítós nadrág

Szerviz és tippek