Kannák / Üzemanyagtöltő rendszerek

Tartozékok

A STIHL kannák és töltőrendszerek segítségével az üzemanyag töltés egyszerűen és tisztán, a tartály túltöltése nélkül elvégezhető.



STIHL BENZINKANNA: MEGBÍZHATÓ ÉS PRAKTIKUS


A benzinmotoros gépek biztonságos megtankolásához a STIHL kannák és töltőrendszerek széles választéka nyújt segítséget. Az UN engedéllyel rendelkező STIHL benzinkannák az üzemanyag szállítására és tárolására alkalmasak. A töltőrendszerek használatával kisebb a mellé- és a túltöltés esélye.


BENZIN- VAGY KOMBINÁLT KANNÁT VÁLASSZUNK?


A STIHL benzinkannák több méretben kaphatók. Kialakításuknak köszönhetően az üzemanyag egyszerűen és tisztán a tartályba önthető.


A kettős tartály üzemanyag és lánckenőolaj szállítására és tárolására alkalmas. A kombinált kannák különböző méretekben és kiszerelésekben kaphatók. 


A mérőedények az üzemanyag-keverék elkészítéséhez nyújtanak segítséget, melyek 5 liter vagy akár 25 liter keverék elkészítéséhez használhatók. 


STIHL TÖLTŐRENDSZEREK: ÜZEMANYAG ÉS OLAJ BIZTONSÁGOS TÖLTÉSÉHEZ 


A STIHL töltőrendszerekkel a gépek egyszerűen, túltöltés nélkül megtankolhatók. STIHL kombinált kannához és STIHL benzinkannához használhatók. 


STIHL MOTOROS GÉPEK TÉLI FELKÉSZÍTÉSE


A benzinmotoros gépek téli üzemszünetre történő felkészítése során ürítsük ki az üzemanyagtartályt jól szellőző helyen, és tisztítsuk ki a benzintankot. Az üzemanyagot tároljuk STIHL benzinkannában. Járassuk üresre a karburátort, különben összetapadhatnak a karburátor membránjai. Ez a lépés jelentősen hozzájárul a motor hosszú élettartamához. 


Míg a benzintartályt hosszabb üzemszünet előtt ki kell üríteni, addig a láncfűrészek lánckenőolaj tartályát a maximumig kell tölteni, valamint gondoskodni kell a fűnyíró olajtartályának megfelelő feltöltéséről is.