Kabátok / Felsők

Tartozékok

MEGFELELŐ RUHÁZAT BÁRMILYEN FELADATHOZ


A strapabíró high-tech anyagú STIHL kabátok és felsők  nemcsak megfelelő védelmet nyújtanak, hanem kényelmes viseletet is biztosítanak.


ERDÉSZETI MUNKARUHÁK PROFESSZIONÁLIS ÉS ALKALOMSZERŰ HASZNÁLATRA


Láncfűrésszel, motoros kaszával vagy sövénynyíróval végzett munkákhoz elengedhetetlen a megfelelő vágásvédelemmel ellátott ruházat. A védelem mellett a kényelem is fontos szempont, ezért kínálatunkban izzadságelvezető funkcionális felsők is megtalálhatók.


JÓ SZELLŐZÉS ÉS KIVÁLÓ LÁTHATÓSÁG 


Láncfűrésszel végzett munkáknál a figyelemfelhívó színű és vágásvédelemmel ellátott kabát nyújt megfelelő védelmet. A mellkas, a váll, a kar és a has területén a szövet tanúsított, több rétegből álló vágásvédelemmel rendelkezik. Ha a fűrészlánc elvágja a felső rétegeket, akkor ez anyagszálakat tép ki, amelyek blokkolják a vágószerkezet mozgó alkatrészeit. Így a lánc megáll, és nagymértékben csökken a sérülés kockázata. A vágásvédelem jól szellőző anyagból készül.


A nagy felületű élénk narancssárga szín, valamint a fényvisszaverő elemek biztosítják a felhasználó kiváló láthatóságát korlátozott látási viszonyok esetén is. 


SPECIÁLIS MUNKARUHÁZAT ERDÉSZETI SZAKEMBEREK SZÁMÁRA 


A professzionális munkaruha az erdészeti munkáknál kiemelten fontos. Erdészeti munkaruházataink a jó láthatóság biztosítása érdekében nagy felületen figyelemfelhívó színűek, valamint kiváló minőségű, könnyen tisztítható és kényelmes viseletű anyagokból készülnek. A munkakabátok számos funkcionális részlettel, például cipzáras mellzsebekkel rendelkeznek.


IDŐJÁRÁSÁLLÓ KABÁT


Csaspadékos, szeles időben végzett munkákhoz időjárásálló munkaruházat viselése szükséges. A STIHL esőkabát melegen és szárazon tart egész nap. Praktikus időjárásálló kabátként gyorsan és egyszerűen felvehető a munkaruha fölé. A kapucni és a rejtett cipzárak még szeles időben is védelmet nyújtanak. A hegesztett varrások lepergetik az esőt és szélállóak.


POLÁR KABÁTOK ÉS FUNKCIONÁLIS PÓLÓK AZ OPTIMÁLIS TESTHŐMÉRSÉKLETÉRT


A változó időjárási körülményekhez a rövid vagy hosszú ujjú funkcionális pólók viselését javasoljuk. A különösen könnyű, légáteresztő anyag gyorsan szárad, mivel az anyag csak minimális nedvességet szív magába, a nedvességet pedig elvezeti a testtől. A hideg évszakban vagy kellemetlen időben a funkcionális alsónemű hőszigetelő hatású. Ilyen esetekben a réteges öltözködés az ideális: a hosszú ujjú funkcionális pólóra vegyünk egy polár kabátot és arra a munkaruházatot, így a rétegek védelmet nyújtanak a hideg és a szél ellen is.


TÖKÉLETES VÁLASZTÁS SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEKHEZ IS


A funkcionális pólók és kabátok nemcsak a munkavégzéshez ideálisak, hanem a szabadidős tevékenységekhez, mint pl. túrázás vagy hegymászás is jól használhatók. Az izzadságelvezető anyagnak köszönhetően optimális testhőmérsékletet és gyors száradást biztosítanak.


A mérettáblázat az alábbi linkre kattintva érhető el:


Größentabelle für persönliche Schutzausrüstung.