Magassági ágnyesők

Tartozékok


MAGASSÁGI ÁGNYESŐK A NAGYOBB HATÓTÁVOLSÁG ÉRDEKÉBEN


A STIHL magassági ágnyesői gond nélkül akár öt méterre is elérnek, így hatékonyan elvégezhető a gyümölcsfák nyesése vagy akár a bozótosok ritkítása is.




A FAÁLLOMÁNY NYESÉSÉTŐL A BOZÓTOSOK RITKÍTÁSÁIG


A STIHL magassági ágnyesők megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a kertápolási munkák elvégzését, legyen szó gyümölcsfák nyeséséről vagy akár magasabb sövény ritkításáról. Még a nehezebben elérhető helyeket is könnyedén elérheti a talajon állva. Gépeink praktikus és hatékony munkavégzést tesznek lehetővé, ami elengedhetetlen, hiszen számos fa- és cserjefaj rendszeres gondozást igényel ahhoz, hogy szép formájú és egészséges maradjon. Ilyen pl. a fák visszanyesése, amely szükséges ahhoz, hogy a lombkorona elegendő fényhez jusson. Magassági ágnyesőinkkel a magas sövények visszavágása is kényelmesen és hatékonyan elvégezhető. Egyszerűen indítható gépeink számos intelligens funkcióval rendelkeznek, és praktikus tartozékokkal egészíthetőek ki.  


GYÜMÖLCSFÁK ÁPOLÁSA, FAÁLLOMÁNY NYESÉSE MAGASSÁGI ÁGNYESŐVEL 


A könnyű STIHL magassági ágnyesők erőkímélő munkavégzést tesznek lehetővé, így a  faápolási feladatok gyorsan és könnyedén elvégezhetők. A hosszabb munkákhoz a kényelmes és ergonomikus kialakítású háti hevederrendszer használatát javasoljuk, amely nagyobb mozgásszabadságot biztosít a felhasználó számára és csökkenti a karokra nehezedő terhelést. Számos magassági ágnyeső modellünk egy speciális antivibrációs rendszerrel is rendelkezik. A többfunkciós fogantyú egyszerű és biztonságos kezelhetőséget biztosít.  


BENZINES, AKKUMULÁTOROS VAGY ELEKTROMOS MAGASSÁGI ÁGNYESŐT VÁLASSZUNK?


A STIHL benzinmotoros magassági ágnyesők kínálatában a kényelmes belépő modellektől kezdve egészen a profi szakemberek számára tervezett gépekig számos modell megtalálható. A biztonságos és egyszerű indítás érdekében gépeink automatikus dekompressziós rendszerrel (4-MIX® motorok) vagy STIHL ErgoStart (STIHL 2-MIX motor) rendelkeznek.


Ház körüli munkákhoz vagy zajérzékeny területen végzett professzionális munkavégzéshez a csendes és nagy teljesítményű akkumulátoros magassági ágnyesők jelentik az ideális választást. Az akkumulátoros meghajtásnak további nagy előnye, hogy a gépek használatához hallásvédelem viselése nem szükséges. A STIHL AP rendszer hosszú üzemidőt és folyamatosan nagy teljesítményt biztosít. 


A nagy teljesítményű elektromos magassági ágnyesők praktikus használatuknak köszönhetően a ház körüli munkák elvégzésére ideálisak.


MAGASSÁGI ÁGNYESŐK KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKAI


Praktikus tartozékaink még kényelmesebbé és teszik a magassági ágnyesőkkel történő munkavégzést, mint pl. a hosszabb ideig tartó munkákhoz tervezett háti hevederrendszer. A felhasználó testmagasságához igazítható rendszer erőkímélő és ergonomikus munkavégzést tesz lehetővé. A hevederrendszerhez illő, profi teleszkópos szárhoz használható szorítóbilincs segítségével a gép egyszerűen felhelyezhető és levehető. A hajlított szöghajtómű használatával akár vízszintes irányú vágások is gond nélkül elvégezhetők.