iMOW® robotfűnyírók

Tartozékok


STIHL ¡MOW®: FŰNYÍRÁS FÁRADSÁG NÉLKÜL


Tökéletes gyep fáradság nélkül a STIHL iMOW® robotfűnyírókkal. Hátradőlhet, pihenhet és élvezheti gondozott gyepét, miközben a modern technológia elvégzi Ön helyett a munkát. 




IDŐTAKARÉKOS FŰNYÍRÁS A STIHL ROBOTFŰNYÍRÓKKAL


A szép, ápolt és egészséges gyep a kert lelke. Éppen ezért gondos és rendszeres törődést igényel, amely sok időt vehet igénybe. Az iMOW® robotfűnyírók segítségünkre lehetnek a legfontosabb munkában. Az intelligens kertigépek ugyanis önállóan nyírnak, megbízhatóan kikerülik az akadályokat, és még akár a 35-40 %-os emelkedőkkel is gond nélkül megbírkóznak. Az akkumulátoros meghajtásnak köszönhetően környezetbarát módon és olyan halkan ápolhatja gyepét, hogy a szomszédokat sem zavarja.


Kínálatunkban kisebb, közepes méretű vagy akár 5000 négyzetméteres füves terület nyírására is alkalmas modellek találhatók. A robotfűnyírók üzemideje egy töltéssel akár 150 perc is lehet. Eső vagy az akkumulátor lemerülése esetén a gépek automatikusan visszatérnek a dokkoló állomásra. Intelligens töltőrendszerüknek köszönhetően a fűnyírók maguk döntenek arról, hogy a következő fűnyíráshoz szükség van-e gyorstöltésre vagy sem. Az akkumulátor töltését követően a gépek ott folytatják a nyírást, ahol abbahagyták.


Valamennyi iMOW® robotfűnyíró a nyírás közben mulcsozást is végez: a levágott fű egyszerűen visszakerül a gyepre és tápanyagként hasznosul. Így amíg Ön pihen, az iMOW® gondoskodik a gyepápolásról, és a nyesedék eltávolítása sem jelent gondot. 


INTELLIGENS KERTI GÉPEK


A kivehető kezelőpanel mellett az applikáción keresztüli irányításra alkalmas modellek az ingyenes iMOW® alkalmazáson keresztül is irányíthatók. Így bárhonnan elérheti robotfűnyíróját tabletről vagy okostelefonról, azonnal ráláthat a gép aktuális működési adataira és módosíthatja a beállításokat is. Az iMOW® alkalmazást ingyenesen letöltheti a Google Play Store-ból az Android operációs rendszerű készülékekre és az App Store-ból az iOS-eszközökhöz.


A robotfűnyírók alkalmazásánál az időjárás viszontagságaival sem kell számolnunk, mert intelligens érzékelőiknek köszönhetően az eső észlelésekor a gépek visszatérnek a dokkoló állomásra (az applikáción keresztüli irányításra nem alkalmas modellek is). Az erős kialakítású burkolat  védi az iMOW®-t az időjárás hatásaival szemben. Amint az eső elállt, az iMOW® folytatja a terület nyírását.


Az iMOW® robotfűnyírók lopásvédelemmel is rendelkeznek: ha az iMOW®-t nyírás közben valaki megpróbálja felemelni, a kés automatikusan leáll. Ezenkívül a robotfűnyíró PIN-kóddal is védhető a jogosulatlan használattól. A gép eltűnése esetén a beépített GPS-helymeghatározó segít a fűnyíró pontos helyének meghatározásában az iMOW® alkalmazáson keresztül.


KAPCSOLÓDÁS A LIVISI SMART HOME INTELLIGENS OTTHONI RENDSZERHEZ (C MODELLEK)


Valamennyi STIHL iMOW® C modell a Livisi SmartHome applikáción keresztül helytől és időtől függetlenül bárhonnan vezérelhetőek és a gépek adatai kielemezhetőek.


TIPPEK AZ ¡MOW® ROBOTFŰNYÍRÓK TELEPÍTÉSÉHEZ


A robotfűnyírók telepítéséhez telepítő csomagra van szükség, amely a határoló huzalt is tartalmazza. A dokkoló állomás elhelyezésénél figyeljünk arra, hogy az állomást sík területre helyezzük! Így a fűnyíró gond nélkül visszatérhet a kiindulópontjára. A határoló huzalt ajánlott olyan helyen lefektetni, ahol nincsenek akadályok a területen. A robotfűnyírókhoz számos külön rendelhető tartozékot kínálunk, mint pl. a küönböző méretű területekhez illő telepítő csomagok.