1 619 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Értesítés

Műszaki információk

Max. lenyírható terület5000 m²
Max. emelkedés40 %
Munkaszélesség28 cm
Min. vágási magasság20 mm
Max. vágási magasság60 mm

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Intelligens gyepápolás

nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral működő STIHL iMOW® 7 teljesen automatikusan gondoskodik a ház körüli füves területek nyírásáról. A nagy kapacitású akkumulátor hosszú üzemidőt tesz lehetővé. A három szabadon lengő késsel rendelkező nyírószerkezet és a nagy késsebesség tiszta vágásképet eredményez.


A STIHL iMOW® 7 robotfűnyíróval a mulcsozás is könnyedén elvégezhető. A gép egy lépésben nyírja a füvet, aprít és trágyáz. Az önjáró robotfűnyíró akár 5000 m²-es füves területeken és 40%-os emelkedőkön is gond nélkül elvégzi a nyírási munkát. Az ultrahangos érzékelők és a szabályozott sebesség gondoskodnak az akadályok kikerüléséről. A gép lassan közelíti meg az akadályokat, majd az akadályhoz érve automatikusan irányt vált, így azok közelében is elvégzi a fűnyírást. Egyenetlen terepen is egyenletes vágáskép a szenzoroknak köszönhetően.


Egyszerű kezelhetőség néhány nyomógombbal. A vezérlőegység emellett szövegfelolvasó funkcióval is rendelkezik. A gép hátulján elhelyezett LED csíkok a robotfűnyíró aktuális állapotát mutatják, míg az elülső oldalon található LED csíkok menetfényként működnek három üzemmódban. A robotfűnyíró Bluetooth® vagy WLAN kapcsolat segítségével a MY iMOW® alkalmazáson keresztül vezérelhető. Az applikációban a vágásmagasság is fokozatonként beállítható. A nyírási tervben a nyírás ideje akár egyénileg is beállítható. Szükség esetén a robotfűnyírót manuálisan is elindítható. Az esőérzékelő a felhasználó igényei szerint beállítható, hogy az iMOW® 7 nedves időben is folytassa a gyep nyírását, vagy szüneteltesse azt. A gép töltése a dokkoló állomáson történik.


A telepítéshez a kert méretéhez illő telepítő csomag szükséges. A STIHL iMOW® robotfűnyírók megfelelnek az összes vonatkozó biztonsági előírásnak.

Szerviz és tippek