Közvetlen kiválasztás: Védősisakok

ADVANCE Vent sisak

Fényvisszaverő matricákkal a jó láthatóság érdekében

Általános

Az optimális súlyelosztású STIHL ADVANCE Vent védősisak megfelelő védelmet nyújt a professzionális felhasználók számára. A sisak SNR 28 hanggátlási értékkel és fémrács arcvédővel rendelkezik. A fémrács és a sisak között található rugalmas tömítés meggátolja a szennyeződés bejutását.

A védősisak mérete a belső kialakításon keresztül állítható. Munka közben a szellőzőnyílások gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről. Racsnival állítható fejpánt és hatpontos belső kialakítás a kényelmes viselet érdekében. A sisakon elhelyezett fényvisszaverő matricák gondoskodnak a fokozott biztonságról.

Külön rendelhető tartozékként a sisakhoz illő esővédelem, beépített védőszemüveg, arcvédelem-hosszabbító és állpánt kapható.

  • Sisakhéj anyaga: ABS
  • Fejpánt anyaga: Funkcionális anyag
  • Tömeg: 830 g
  • Szabvány: EN 352, EN 397, EN 1731
  • Hallásvédelem: SNR 28 (H: 30, M: 26, L: 19)

Ft41 690,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

ADVANCE Vent

Alapfelszereltség

  • Fém védőrács Zoom
    Fém védőrács

    Elsősorban nagyobb fényáteresztő képesség jellemzi, mint a hagyományos műanyag védőlapokat. Az egyenletesebb felületnek köszönhetően kevesebb az optikai irritáció. A védőlap meghajlása esetén ismét kiegyenesíthető. Kérjük, vegyék figyelembe: az arcvédő nem helyettesítheti a szemvédelmet (védőszemüveget).

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2021. 04. 16.