143 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg4,9 kg 1)
Hangnyomásszint81 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint94 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal3,2 m/s² 3)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Csendes és hatékony gyepápolás a ház körül

A nagy teljesítményű STIHL FSA 80 akkumulátoros szegélynyíró tökéletes választás a ház körüli területek nyírási munkáihoz. Az ergonomikus, kétkaros fogantyú kényelmes és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. A STIHL AK rendszerű, kiváló egyensúllyal rendelkező STIHL FSA 80 szegélynyíró használatához hallásvédelem viselése nem szükséges. Csendes működésnek köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas.

A szénkefe nélküli EC motor közvetlenül a fogantyún található, 2 teljesítményszintbe (Eco / Max) állítható. Alacsonyabb fordulatszámon végezhető feladatokhoz, mint pl. a gyepszegélyek nyírásához az ECO üzemmód használata ajánlott. Ez csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Aljnövényzet vagy sűrű fű nyírásához a magasabb fokozat használatára lehet szükség. A fordulatszám automatikusan alkalmazkodik a gépre szerelt vágóeszközhöz, és fokozatmentesen állítható.

Alapfelszereltségben fűvágó lappal kapható. További vágóeszközök külön rendelhető tartozékként kaphatók.

Szerviz és tippek