255 990,00 Ft
234 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg4,9 kg 1)
Hangnyomásszint80 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint92 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal2,9 m/s² 3)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Strapabíró, csendes akkumulátoros kasza

Nagy teljesítményű akkumulátoros kasza professzionális használatra, zajérzékeny területek sűrű fűben végzett nyírási munkáihoz. Az ergonomikus kétkaros fogantyúval nagyobb területek nyírása is kényelmesen és hatékonyan elvégezhető. 


A nagy teljesítményű EC motorral és a STIHL vágóeszközök nagy kínálatával a STIHL FSA 135 ideális a kertápolási feladatok elvégzésére. Az ergonomikus markolaton a fordulatszám fokozatmentesen szabályozható. A gép három teljesítményfokozattal rendelkezik. Az energiatakarékos üzemmódot LED fény jelzi. A motor hosszú élettartama érdekében a fémhálós légszűrő optimális hűtést biztosít és egyszerűen tisztítható.


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

FSA 135

Szerviz és tippek