179 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Hatékony akkumulátoros kasza

A nagy teljesítményű és hatékony STIHL FSA 120 akkumulátoros kasza ergonomikus munkavégzést biztosít a kert- és tájápolásban dolgozó szakemberek és az igényes magánfelhasználók számára. Használatához hallásvédelem viselése nem szükséges, zajérzékeny területeken végzett nyírási munkákhoz is alkalmas.


A nagy teljesítményű EC motor fordulatszáma közvetlenül a kezelőfogantyún állítható be. ECO üzemmódban a gép alacsonyabb fordulatszámon dolgozik, amely az egyszerűbb nyírási feladatoknál hosszabb üzemidőt eredményez. Alkalmazási területtől függően a fordulatszám fokozatmentesen is beállítható.


Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat, és így nagyobb területek nyírása is hatékonyan elvégezhető. Az erőkímélő munkavégzés érdekében a kasza akasztófüle egyszerűen a vállhevederbe akasztható.


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kétkaros fogantyú
Kétkaros fogantyú
Szerszám nélkül állítható fogantyú
Szerszám nélkül állítható fogantyú
STIHL villanymotor (EC)
STIHL villanymotor (EC)

Műszaki információk

Névleges feszültség36 V
Tömeg4,5 KG 1)
Hangnyomásszint81 Z03 2)
Zajteljesítményszint94 Z03 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal2,6 MS2 3)

Szerviz és tippek