536 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Lökettérfogat57 cm³
Teljesítmény2,8 kW
Tömeg10,2 kg 1)
Hangnyomásszint101 dB(A) 2)
Hangnyomásszint102 dB(A) 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Professzionális használatra tervezett fűkasza körfűrészappal

A nagy teljesítményű, különböző körfűrészlapokkal is használható FS 561 C-EM benzinmotoros kasza alkalmas fűrészelési munkákhoz is. Ennek köszönetően ideális professzionális erdő- és tájgondozási vagy akár útkarbantartási feladatokhoz is. 

STIHL ErgoStart megkönnyíti az indítás folyamatát. A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.   A strapabíró professzionális fűkasza alacsony rezgésszinttel rendelkezik, így még a nehezebb feladatok is erőkímélő módon elvégezhetők. Az ergonomikus kétkaros fogantyú kialakításának köszönhetően a nyírás során lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Az innovatív ADVANCE Grip markolat ergonomikus munkavégzést biztosít.

Az optimalizált védőburkolat nagy látóteret biztosít a munkavégzés során és a gép kényelmes tárolását is segíti.

Fontos: A felhasználó biztonsága érdekében a körfűrészlapok kizárólag STIHL védőbukolattal együtt használhatók!

Szerviz és tippek