457 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Lökettérfogat52 cm³
Teljesítmény2,4 kW
Tömeg9,3 kg 1)
Hangnyomásszint102 dB(A) 2)
Hangnyomásszint101 dB(A) 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű fűkasza professzionális használatra

A STIHL FS 491 C-EM motoros kasza ideális választás az önkormányzatok, közútkezelő vállalatok, valamint a kertészek számára. Különösen nagy vágókör-átmérője nagyobb területek gyors nyírását teszi lehetővé. 

Az indítási folyamat megkönnyítése érdekében a kasza STIHL ErgoStarttal rendelkezik. A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.

STIHL antivibrációs rendszer jelentősen csökkenti a motor rezgéseinek átvitelét a kézfejre és a karokra. Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Az innovatív ADVANCE Grip markolat ergonomikus munkavégzést biztosít.

Az FS 491 C-EM optimalizált védőburkolata jó rálátást biztosít a munkaterületre, ésa gép tárolását is megkönnyíti. 

 

Szerviz és tippek