439 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Lökettérfogat46 cm³
Teljesítmény2,2 kW
Tömeg8,7 kg 1)
Hangnyomásszint101 dB(A) 2)
Hangnyomásszint101 dB(A) 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű, kényelmes használatú professzionális benzinmotoros kasza

A STIHL FS 461 C-EM benzinmotoros kasza hatékony segítséget jelent a professzionális felhasználók számára a kert- és tájápolási, valamint a mezőgazdasági munkák során. A nagy teljesítményű és robusztus kasza különösen nagy vágókör-átmérővel rendelkezik a gyors munkavégzés érdekében.

Az erős és gazdaságos STIHL 2-MIX motor elegendő teljesítményt biztosít a sűrű fűvel benőtt nagyobb területek nyírásához, valamint az erdei szecskázási és tisztítási feladatokhoz. A STIHL ErgoStart megkönnyíti az indítás folyamatát. A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást. 

Az ergonomikus kétkaros fogantyú kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Az innovatív ADVANCE Grip markolat ergonomikus munkavégzést biztosít. Alapfelszereltségben STIHL ADVANCE univerzális hevederrel. A STIHL antivibrációs rendszer jelentősen csökkenti a motor rezgéseinek átvitelét a kézfejre és a karokra. Az egy kézzel működtethető multifunkciós fogantyú és a leállító gomb kényelmes kezelhetőséget biztosítanak.

Az FS 461 C-EM kaszára az adott feladathoz illő vágóeszköz szerelhető. A nagyméretű védőburkolat védelmet nyújt a felperdülő anyagok ellen. 

Szerviz és tippek