99 990,00 Ft
91 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Könnyű motoros szegélynyíró

A STIHL FS 40 ideális kisebb füves területek nyírására. A mindössze 4,4 kg súlyával kiválóan alkalmas fák körüli területek és kerti utak mentén végzett nyírási munkákra is. A gép leállító gombbal rendelkezik. A leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad, a motor mindig indításra kész. A többfunkciós fogantyú egyszerű kezelhetőséget biztosít. A körfogantyú ideális a szűkös helyeken végzett munkákhoz, mint pl. bokrok között és a bozótosban. A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben. 


A kényelmes munkavégzés érdekében hosszabb munkákhoz  javasoljuk a külön tartozékként rendelhető egyvállas heveder használatát. A gép indítását megkönnyítő és az erőkímélő munkavégzést segítő külön rendelhető STIHL ErgoStart utólag is felszerelhető.


 


 


 

.
FS 40

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Műszaki információk

Lökettérfogat27 cm³
Teljesítmény0,7 kW
Tömeg4,4 kg 1)
Hangnyomásszint94 dB(A) 2)
Hangnyomásszint97 dB(A) 2)

Szerviz és tippek