332 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Lökettérfogat42 cm³
Teljesítmény2 kW
Tömeg7,8 kg 1)
Hangnyomásszint100 dB(A) 2)
Hangnyomásszint99 dB(A) 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kényelmes munkavégzés a hosszabb munkák során is

A STIHL FS 261 C-E benzinmotoros kasza hatékony segítséget nyújt a kertészek és a mezőgazdaságban dolgozók számára. A kiemelkedően nagy, max. 520 mm-es vágókör-átmérő ideális a nagyobb területek nyírásához.

A nagy teljesítményű és alacsony üzemanyag-fogyasztású STIHL 2-MIX motorral rendelkező kasza a STIHL ErgoStartnak köszönhetően egyszerűen indítható.

Az ergonomikus kétkaros fogantyú, valamint az innovatív ADVANCE Grip fogantyú hatékony munkavégzést tesznek lehetővé. Egy kézzel irányítható többfunkciós fogantyú a kényelmes használat érdekében. A leállító gomb megnyomásával a gép egyszerűen és gyorsan kikapcsolható, illetve szünet után a motor azonnal újraindítható. A STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít.

A STIHL FS 261 C-E további, külön rendelhető tartozékként kapható vágóeszközzel is használható. A nagyméretű védőburkolat védelmet nyújt a felperdülő anyagok ellen.

A STIHL FS 261 C-E benzinmotoros kasza a német "KWF Profi" tanúsító jellel rendelkezik.

Szerviz és tippek