115 990,00 Ft
106 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Rendkívül erős, 650 W-os elektromos sövénynyíró

A STIHL HSE 81 elektromos sövénynyíró ideális a ház körüli sövények, bokrok és cserjék vágására. A 650 Watt teljesítményű, csillapított rezgésű motor súlya 50 cm-es vágásáhossznál mindössze 4,1 kg. A két oldalon élezett késekkel a vastagabb ágak is precízen és erőkímélő módon vághatók. Az öt pozícióban elforgatható többfunkciós fogantyú bármely helyzetben precíz és kényelmes munkát tesz lehetővé. A hatótáv három fokozatban hosszabbítható. Az edzett vágóélű, lézervágott kések strapabíróak és hosszú ideig élesek maradnak


rögzített vezetővédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a sérülésektől a fal- és a talajközelben végzett munkák során. A beépített vágásvédelem a biztonságos munkavégzést segíti. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.


A STIHL HSE 81 modellhez nyesedékgyűjtő lemez külön rendelhető tartozékként kapható.


A STIHL HSE 81 vágáshossza 70 cm.

HSE 81, 70 cm

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

FORGATHATÓ TÖBBFUNKCIÓS MARKOLAT
FORGATHATÓ TÖBBFUNKCIÓS MARKOLAT
Kábel-tehermentesítő
KÁBEL-TEHERMENTESÍTŐ
Kiegészítő kapcsoló
Kiegészítő kapcsoló

Műszaki információk

Vágáshossz70 cm
Névleges feszültség230-240 V
Teljesítményfelvétel650 W
Tömeg4,4 kg 1)
Hangnyomásszint88 dB(A) 2)

Szerviz és tippek