53 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Vágáshossz45 cm
Névleges feszültség220-240 V
Teljesítményfelvétel420 W
Tömeg3 kg 1)
Hangnyomásszint84 dB(A) 2)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Gallyak és vékony ágak alakításához és vágásához

A STIHL HSE 42 elektromos sövénynyíró ideális gallyak és vékonyabb ágak alakítására és vágására. A mindössze 3 kg-os gép alacsony rezgésszintű és könnyed munkavégzést biztosít akár hosszabb időn keresztül is.


A kétkezes vezérlés kényelmes és egyszerű kezelhetőséget biztosít jobb- és balkezes számára egyaránt. Az egy oldalon élezett kések tiszta vágást eredményeznek. A rögzített ütközésvédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a sérülésektől a fal- és a talajközelben végzett munkák során.


A beépített vágásvédő és a kis kézvédő a biztonságos munkavégzést segítik. A mechanikus késfék a ravasz elengedését követően, egy másodpercen belül megállítja a vágókéseket. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.


A STIHL HSE 42 modellhez nyesedékgyűjtő lemez külön rendelhető tartozékként kapható.


A STIHL HSE 42 vágáshossza 45 cm.

HSE 42

Szerviz és tippek