189 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Vágáshossz60 cm
Névleges feszültség36 V
Tömeg3,7 kg
76 dB(A)
Zajteljesítményszint84 dB(A) 1)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Sövények precíz vágásához

A STIHL HSA 100 akkumulátoros sövénynyíró hatékony segítséget nyújt a kertészek, illetve a kert- és tájápolók számára a zajérzékeny területeken elvégzendő nagyobb igénybevételű sövénynyírási munkáknál. A nagy teljesítményű gép karbantartásmentes EC motorral rendelkezik. A sövénynyíró a STIHL AP rendszer lítium-ion akkumulátoraival működik. A legnehezebb vágásoknál is állandó késlöketszám, valamint mindig optimális teljesítmény. A két oldalon élezett kések precíz vágást biztosítanak. A forgásirányváltó szükség esetén lehetővé teszi az elakadt vágóeszköz kiszabadítását.

Az ergonomikus munakvégzés érdekében a továbbfejlesztett többfunkciós markolat egy gombnyomással 90°-kal jobbra és balra is elforgatható. Így a gép jobb- és balkezesek számára egyaránt ideális. Az ergonomikus kialakítású fogantyú erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. A STIHL antivibrációs rendszer minimalizálja a motor rezgését, így védi a felhasználó izmait és ízületeit a hosszú munkavégzés során.

Rögzített vágásvédelem a biztonságos munkavégzés érdekében. A rögzített vezetővédelem megkönnyíti a talajközeli és a falak mentén végzett nyírási munkákat.

A STIHL HSA 100 akkumulátoros sövénynyíró 60 cm vágáshosszal rendelkezik.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Szerviz és tippek