189 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Teljes hossz330 cm
Vágáshossz50 cm
Névleges feszültség36 V
Tömeg4,8 kg
Hangnyomásszint80 dB(A) 1)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Vezeték nélküli, teleszkópos sövényvágó

Az akár 330 cm teljes hosszal rendelkező, nagy hatótávolságú STIHL HLA 86 akkumulátoros sövényvágó ideális magas sövények, bokrok, cserjék és talajtakaró növények hatékony visszavágásához. Professzionális használatra tervezve. Ergonomikus munkavégzés a súlycsökkentett teleszkópos szárnak köszönhetően. A sövényvágóval szerszám nélkül a hatótávolság 70 cm-rel növelhető. A kétoldalon élezett kések tiszta vágásképet garantálnak. A csendes EC motornak köszönhetően a sövényvágó zajérzékeny területeken is használható.

A vágókés 115°-ig (-45° és +70° között) állítható, így a kés a védőcsővel párhuzamos helyzetbe hajtható és rögzíthető, melynek köszönhetően a gép helytakarékosan szállítható és tárolható. Az ergonomikus fogantyúval a gép egyszerűen kezelhető, valamint jobb- és balkezesek számára is egyaránt használható. Csúszásgátló felülettel ellátott szár a hatékony munkavégzés érdekében.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

HLA 86

Szerviz és tippek