99 990,00 Ft
91 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Ideális magas sövények nyírásához

A könnyű STIHL HLA 56 akkumulátoros sövényvágó ideális a magasabb sövények és bokrok nyírásához a ház körüli és zajérzékeny területeken. A STIHL HLA 56 a STIHL AK rendszer lítium-ionos akkumulátoraival működik.

Az ergonomikus kialakítású többfunkciós fogantyúval valamennyi motorfunkció egy kézzel kezelhető. A körfogantyú szűk helyeken is nagy mozgásszabadságot és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Az egy oldalon csiszolt, cseppalakú kés gondoskodik a kiváló vágásteljesítményről. A gyorsállító rendszer segítségével a késszög -45° és 90° között fokozatonként, szerszám használata nélkül állítható. A pengék végén található ütköző segít megakadályozni a kések sérülését. A gép helytakarékosan szállítható.

A HLA 56 akkumulátoros sövényvágó 45 cm-es vágáshosszal rendelkezik.

 

HLA 56

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

GYORSÁLLÍTÓ RENDSZER
GYORSÁLLÍTÓ RENDSZER
Többfunkciós fogantyú
INTUITÍV KEZELHETŐSÉG
Szállítási pozíció
OSZTHATÓ SZÁR

Műszaki információk

Hangnyomásszint77 dB(A) 1)
Vágáshossz47 cm
Névleges feszültség36 V
Tömeg3,8 kg
Zajteljesítményszint88 dB(A) 1)

Szerviz és tippek