409 990,00 Ft
376 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Belépő szintű professzionális tisztítógép

Professzionális tisztítógép mezőgazdák, önkormányzatok, erdőgazdálkodók és az építőipar számára. A max. 200 bar nyomással működő elektromos nagynyomású mosó számos különböző tisztítási feladatra alkalmas. A gép rézházas szivattyú kerámia dugattyúval rendelkezik. A nyomás és a vízmennyiség a manométer segítségével szabályozható. A 10 méter hosszú, acélerősítéses nagynyomású tömlő a csavarodásmentes tömlőcsatlakozás segítségével egyszerűen a forgatható szórócsőhöz csatlakoztatható, és a csatlakozó meggátolja a tömlő felcsavarodását. 


Az alapfelszereltséghez tartozó, állítható nyomású lapos fúvóka a kényes felületek tisztítására alkalmas. A külső tisztítószer-felszívásnak és -adagolásnak köszönhetően a tisztítószer külső tartályból adagolható. Az opcionális, rotorfúvókás második szórócső használata makacs szennyeződések eltávolítására ajánlott. A szállítási fogantyú és a kerekek megkönnyítik a gép szállítását.

RE 232

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Elforduló kábelrögzítő
ELFORDULÓ KÁBELRÖGZÍTŐ
ACÉLERŐSÍTÉSES NAGYNYOMÁSÚ TÖMLŐ
ACÉLERŐSÍTÉSES NAGYNYOMÁSÚ TÖMLŐ
Szállítási fogantyú
SZÁLLÍTÁSI FOGANTYÚ

Műszaki információk

Teljesítmény3000 W
Frekvencia50 Hz

Szerviz és tippek