294 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Erőteljes, könnyen kezelhető nagynyomású mosó

A STIHL RE 170 PLUS különösen nagy teljesítményű nagynyomású mosó a ház körül és a kertben végzett tisztítási munkákhoz. Ipari használatra, mint pl. műhelyek, csarnokok vagy gépek tisztítására is alkalmas. A gép rézházas szivattyú kerámia dugattyúval rendelkezik. A mosó max. 180 bar nyomással működik. A 12 méter hosszú, acélerősítéses nagynyomású tömlő a gyorscsatlakozók segítségével egyszerűen a géphez és a pisztolyhoz csatlakoztatható. A csavarodásmentes tömlőcsatlakozás a pisztolyon meggátolja a tömlő felcsavarodását. 

Alapfelszereltségben két különböző fúvókával. Az állítható lapos fúvóka a kényesebb felületek gyors tisztítására, a rotorfúvóka pedig a makacs szennyeződések hatékony eltávolítására alkalmas. A fúvókák egyszerűen cserélhetők. Az áttetsző tisztítószertartályból a vízsugárhoz további tisztítószer adagolható. A nyomás és a vízmennyiség a gépen szabályozható. Az aktuális nyomás a manométerről leolvasható.

A teleszkópos fogantyúnak és a szállítási fogantyúnak köszönhetően a gép tárolása és szállítása helytakarékosan megoldható. A kerekek megkönnyítik a mosó mozgatását. A gép oldalán található tároló fúvókák és a hálózati kábel tárolására alkalmas. Tömlővezetővel rendelkező tömlődob a tömlő praktikus tárolásához.

RE 170 PLUS

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Acélszálerősítésű magasnyomású tömlő
Acélszálerősítésű magasnyomású tömlő
PRESSURE AND QUANTITY CONTROL WITH PRESSURE GAUGE
PRESSURE AND QUANTITY CONTROL WITH PRESSURE GAUGE

Műszaki információk

Munkanyomás150 bar
Tömeg31 kg
Munkanyomás180 bar
Hálózati kábel hossza5 m
Min. vízáteresztő képesség570 l/h

Szerviz és tippek