154 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Benzinmotoros mulcsozó fűnyíró gép

A 46 cm-es munkaszélességű, benzinmotoros STIHL RM 2 R mulcsozó fűnyíró gép közepes méretű füves területek hatékony nyírására és mulcsozására alkalmas. 


A STIHL RM 2 R modell erős motorja folyamatosan nagy teljesítményt nyújt, és hatékony mulcsozást tesz lehetővé. A természetes és fenntartható gyepápolás érdekében a fűnyíró nyesedéke tápanyagban gazdag trágyaként közvetlenül a gyepre hullik vissza. A kényelmes munkavégzést a tengelyenként 4 fokozatban (28-85 mm) állítható vágásmagasság-állítás és a könnyen gördülő kerekek segítik. A STIHL RM 2 R modell könnyű indítású motorral rendelkezik. Egyszerűbb szállítás a Quick-Fix gyorsrögzítőknek és a lehajtható tolókarnak köszönhetően.

RM 2 R

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

ENGINE WITH EASY-START SYSTEM
ENGINE WITH EASY-START SYSTEM
Tengelyenként állítható vágásmagasság
Tengelyenként állítható vágásmagasság
Mulcsozó kés
Mulcsozó kés

Műszaki információk

Füves területmax. 1500 M2
Munkaszélesség46 CM
Vágásmagasság-állítás28 - 85 MM
Vágásmagasság-állítás4-fach (achsweise)
Hajtómű--

Szerviz és tippek