174 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

MSA 220 C-B akkumulátoros láncfűrész: Számos fűrészelési munkára alkalmas

A professzionális, nagy teljesítményű STIHL MSA 220 C-B akkumulátoros láncfűrész ideális kisebb fák kivágásához, tűzifa daraboláshoz és faápolási munkákhoz. Az akkumulátoros láncfűrész STIHL 3/8" PS3 Pro lánccal van felszerelve, melyet magas vágási minőség jellemez. A STIHL MSA 220 C-B láncfűrésszel akár zajérzékeny területeken is dolgozhat , de akár zárt térben is élvezheti a csendes működés előnyeit.

A nagy teljesítményű EC-motor az erős STIHL AP 300 S akkumulátorral kombinálva lehetővé teszi, hogy a STIHL MSA 220 maximális vágási teljesítményt nyújtson. A markolat ergonomikus kialakítása kellemes és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé.

A STIHL MSA 220 C-B akkumulátoros láncfűrésszel végzett hatékony munkát egyéb funkciók is támogatják:

A STIHL gyors láncfeszítéssel egyszerűen, biztonságosan és szerszámok használata nélkül feszítheti meg a láncot. A láncfeszítésről szóló fejezetben megtudhatja, milyen lépések szükségesek ehhez.


A STIHL akkumulátorok üzem- és töltési idejéről szóló áttekintésünkből megtudhatja, hogy mennyi ideig dolgozhat STIHL MSA 220 C-B akkumulátoros láncfűrészével.

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Gyors láncfeszítés (B)
Gyorsláncfeszítés (B)
Kétfogantyús kezelés
Kétfogantyús kezelés
Szerszám nélkül nyitható tankzár

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz35 CM
Névleges feszültség36 V
Tömeg3,1 KG 1)
Össztömeg3,7 KG
Hangnyomásszint91 Z03 2)

Szerviz és tippek