163 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Károsanyag-kibocsátásmentes fűrész profik számára

A STIHL MSA 200 C-B akkumulátoros láncfűrész ideális professzionális használatra, tűzifa darabolásához és fa építőanyagok vágásához. A könnyű, nagy teljesítményű és könnyen kezelhető láncfűrész kiemelkedő vágásteljesítménnyel rendelkezik. A csendes EC motornak köszönhetően akár zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas.


1/4" PM3 fűrészlánc és fém rönktámasz a meggyőző vágsáteljesítmény és a pontos vágások érdekében. A QuickStop Super láncfék biztonságos munkavégzést biztosít. A STIHL gyorsláncfeszítésnek köszönhetően a lánc feszítése egyszerűen, szerszám használata nélkül elvégezhető. 


STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.


 

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Gyors láncfeszítés (B)
Gyorsláncfeszítés (B)
Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
Kétfogantyús kezelés
Kétfogantyús kezelés

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz30 CM
Névleges feszültség36 V
Tömeg3,5 KG 1)
Össztömeg3,5 KG
Hangnyomásszint85 Z03 2)

Szerviz és tippek